8avos
Member
Γατομουσειο στο Κοτορ-Μαυροβούνιο
Τι ακριβώς βλέπει κανείς εκει;
Ναι στάνταρτ. Στην είσοδο της πολυκατοικίας το χειμώνα.Κάνατε κι εσείς στην πυλωτή γιατί δε δεχόταν ο ένας γειτονας να γίνει στο σπίτι του αλλου;
Ειναι ενα πολυ μικρο οίκημα εσωτερικα της παλιάς πολης,ας πω 20 τετραγωνικά,οπου ο ιδιοκτήτης ταΐζει αδέσποτα της περιοχής,μπορει κανεις να ριξει τον οβολό του,ειχε αυτα τα δυο μικρα υπο την φροντίδα του και εχει μεσω εικόνων κρεμασμενων στους τοιχους ολου του Μουσείου,την πορεια της γάτας παράλληλα με την ανθρώπινη ύπαρξη…Απο κόμικ,βιβλια,περιοδικά κλπ ,στο πέρασμα των αιώνων!Τι ακριβώς βλέπει κανείς εκει;
Ευχαριστώ, το χειμώνα που πέρασα ήταν κλειστό.Ειναι ενα πολυ μικρο οίκημα εσωτερικα της παλιάς πολης,ας πω 20 τετραγωνικά,οπου ο ιδιοκτήτης ταΐζει αδέσποτα της περιοχής,μπορει κανεις να ριξει τον οβολό του,ειχε αυτα τα δυο μικρα υπο την φροντίδα του και εχει μεσω εικόνων κρεμασμενων στους τοιχους ολου του Μουσείου,την πορεια της γάτας παράλληλα με την ανθρώπινη ύπαρξη…Απο κόμικ,βιβλια,περιοδικά κλπ ,στο πέρασμα των αιώνων!
δυστυχως ο δημος και το κρατος δεν ασχολειται ουτε με τους ανθρωπους.Πάντως προσωπικά έχω αγανακτήσει. Στη γειτονιά μου όπως έχω ξαναπεί είμαστε πολλοί που φροντίζουμε για τα αδέσποτα και είναι όλα στειρωμένα. Σε άλλες γειτονιές όμως αυξάνονται πληθύνονται και δυστυχώς τα πιο πολλά μικρακια βρίσκουν τραγικό θάνατο
Τα αδέσποτα είναι θέμα του δημου ο οποίος αδιαφορεί επιδεικτικά. Γιατί τόση αδιαφορία στη χώρα μας; Γιατί δε μπορεί να υπάρξει πρόνοια;
Το κόστος των ανθρώπων που μεριμνούν καθημερινά είναι αβάσταχτο όταν θα πρεπε να υπάρχει πρόγραμμα στειρώσεων …