8avos
Member
Εχει λιώσει απ την ζέστη....
Να ανοιξεις....εχω υλικο για 5000 σελιδεςΌχι δυστυχώς! Σκέφτομαι καιρό να το ανοίξω αλλά δεν βλέπω κίνημα...Καλά μόνο γατογονείς υπάρχουν εδώ;
"Ζηλεύω"βλέποντας όλες αυτές τις γατούλες επειδή δεν μπορώ(δεν τόχω με τις φωτο..πως να τις βαλω εδω περα)να σας δείξω κι εγώ το μωρό μου το καμάρι μου τον "Σπίθα"μου που πρόσφατα μάλιστα χειρουργήθηκε στην Κτηνιατρική Σχολή για ένα πρόβλημα,εναν πολύποδα στο αυτί του και ευτυχώς είναι μιά χαρά!Τον έχω"αποθανατίσει"και νοσηλευόμενο με το κολλάρο του και τους φλεβοκαθετήρες...αχ..,επιφυλάσσομαι για φωτο...και με τον κολλητό του φίλο ...έχω πάθει πλάκα πάντως με τις συμπεριφορές των γατών(τώρα που μεγαλώνω γάτα-γάτες χιχι κλασσική γατομάνα),ο κολλητός του φίλος (της γειτόνισσας)που πιό κολλητός και αγαπημένος ΔΕΝ γίνεται,είναι πάντα μαζί πάνε σαν να είναι ΕΝΑ ,στη φάση που το μωρό μου ήταν με το κολλάρο όταν το φέραμε στο χώρο του -μας ο κολλητός του ΔΕΝ τον πλησίαζε,επί 3 μέρες εξαφανιζόταν ...,από φόβο;;μόλις του βγάλαμε το κολλάρο σμίξανε πάλι γίνανε ΕΝΑ.
Πα πα φτυστός ο Λέλος μουΟ εδώ και 15,5 χρόνια άρχοντας του σπιτιού Λουκιανός που ξεπέρασε το τελευταίο 10 ήμερο κάποια προβληματάκια και θα συνεχίζει να αράζει για αρκετό καιρό ακόμα...όπου βρει. View attachment 240751 View attachment 240752 View attachment 240753
Κοινή Ευρωπαϊκή...Πα πα φτυστός ο Λέλος μου