• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Thailand - Same Same ... but diferent

stel

Member
φίλε mpiftex συμφωνώ, όλα είναι θέμα γούστου αλλα και συγκυριών ...

είχα5 μέρες εκεί και 'πέρασα' απο τα νησιά. Δεν γινότανε να μείνω από 1 μέρα σε κάθε ένα, δεν ήθελα άλλη κούραση διότι ερχόμουνα απο το βορά. Το Πανγκαν μου άρεσε, πήγα σε μια παραλία (πολύ καλή) και σε ένα πάρτυ ΟΚ (ισως να μεγάλωσα και λίγο), δεν είπα ότι είναι μόνο για πάρτυ. Καταρχίν έχει καλύτερες παραλίες από το Σαμούι. Πολύ καλύτερα για μένα είναι το Nang Yuan, πιο ήσυχο, πιο μικρό και με εκπληκτικό βυθό για diving.

Αν είδες έχω κάνει ένα tour σε όλη την χώρα για 15-16 μέρες και προσωπικά αν είναι να πας σε μία χώρα πιο λογικό είναι να μπορέσεις να δεις ότι μπορείς περισσότερο και ότι σου αρέσει στην τελική.

Απλά δεν συμφωνώ (έχω μαλώσει αρκετές φορές και με φίλους ) ότι για να πάω στην Ταϊλάνδη πρέπει να έχω ένα σάκο στον ώμο, να πάω bkk και να μείνω στο πανγκαν πχ. Η Ταϊλάνδη δεν είναι μόνο χρυσές αμμουδιές και φοίνικες.
Προσωπικά θα φάω στο καλύτερο εστιατόριο (όπως και έκανα) αλλά θα τσιμπήσω και ένα μεταξοσκώληκα στο νυχτερινό παζάρι του Μαι (όπως και έκανα) θα πάω να δω το Κοh Ταο αλλά θα πάω και στα βουνά να περάσω έστω και λίγες ώρες με τις ορεσείβιες φυλές κάρεν και λαχού.

Την επόμενη φορά σίγουρα θα πας πιο κατασταλαγμένα και σε πιο συγκεκριμένα μέρη ή εν πάση περιπτώσει θα περάσεις από αυτά που σου αρέσανε.

... άσχετο αλλά Σπέτσες δεν έχω πάει, είναι καλά?

Χμμμ … μου αρέσει το πώς σκέπτεσαι…:clap:
Σκέπτομαι να ταξιδέψω για Ko Samui και Koh Phangan :rolleyes: κατά το τέλος Νοεμβρίου Χρειάζομαι επειγόντως ξεκούραση και χαλάρωση με μικρές δόσεις από νυχτερινά παρτάκια κλπ .. και καλό φαγητό … ;)
Έχω χρόνο μέχρι και τον Ιανουάριο ….κάθε πληροφορία δεκτή… από προορισμούς με σαφήνεια παρακαλώ διατυπωμένους … μέχρι ταξιδιωτικό πρακτορείο που αγοράσατε αεροπορικό εισιτήριο μέχρι καταλύματα και διευθύνσεις που μένατε ( αρκετό μου είναι να διέθεταν μπάνιο - ντουζάκι με ζεστό νερό
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά .

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
[FONT='Calibri','sans-serif']Χμμμ … μου αρέσει το πώς σκέπτεσαι…:clap:
Σκέπτομαι να ταξιδέψω για Ko Samui και Koh Phangan :rolleyes: κατά το τέλος Νοεμβρίου…
Χρειάζομαι επειγόντως ξεκούραση και χαλάρωση με μικρές δόσεις από νυχτερινά παρτάκια κλπ .. και καλό φαγητό … ;)
Έχω χρόνο μέχρι και τον Ιανουάριο ….κάθε πληροφορία δεκτή… από προορισμούς με σαφήνεια παρακαλώ διατυπωμένους … μέχρι ταξιδιωτικό πρακτορείο που αγοράσατε αεροπορικό εισιτήριο μέχρι καταλύματα και διευθύνσεις που μένατε ( αρκετό μου είναι να διέθεταν μπάνιο - ντουζάκι με ζεστό νερό )
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά .
Λοιπόν, κλείνεις εισητήρια από το ιντερνετ με την qatar airways η οποία όταν κοίταξα χθες έχει προσφορά μέχρι τον Νοέμβριο στα 500 ευρώ. Μετά κλείνεις και ενα εισητήριο με την airasia ή την Bangkok airways που είναι πάμφθηνες, και τα εισητήρια ειναι οκ. Τώρα για ξενοδοχεία θα σου πουν τα παιδιά, αν και δεν θα δυσκολευτείς, κάνε ένα search στο booking.com και κλείσε αυτό που σου αρέσει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα