Βασικά κυρίως για το Πόρτο έχω ακούσει εντυπώσεις ( πήγαν όλοι οι ελληνάρες να δουν την εθνικάρα να παίρνει τη Eurara ) και μου έλεγαν ότι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο κλπ... Και για τη Λισσαβώνα κάπως παρόμοια πράγματα... Εγώ όμως είμαι Spain Lover, και θα είχα τρομερή περιέργεια να δω και το αδερφάκι της...!
Καλα που το ανεφερες εσυΨάξε φωτογραφίες στο ιντερνετ αλλά και μέσα στο forum για αυτούς τους δύο προορισμούς (και κυρίως του Πόρτο που "δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο"), διάβασε και μερικές ταξιδιωτικές ιστορίες και θέματα που έχουν συζητηθεί εδώ μέσα και πάρε μια πρώτη δική σου γεύση.
Μετά κλείσε εισιτήρια το συντομότερο και .... κόψε τις κακές παρέες.
Μάλλον το έχω χάσει αυτό το θέμα.Καλα που το ανεφερες εσυ
Απεφυγα να της προτεινω τη λεξη φωτο ...γιατι εχω φαει παντοφλα σε αλλο θεμα γιαυτοΑπαγορευεται να διαμορφωνουμε αποψη απο φωτο.
εγώ που πήγα και για το euro και πριν δυο χρονια σου λεω οτι οποιος λεει οτι η Πορτογαλια δεν αξιζει δεν ξερει τι του γίνεται και ειναι τελείως ενευ γουστου! να πας χωρις συζήτηση!!χμμμ.... Επόμενος σταθμός... Πορτογαλία !!! Σας ευχαριστώ πολύ!! Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν που πήγε τότε με σκοπό να δει το Euro........ Ε είναι λίγο χαζό εκ μέρους μου να παίρνω συμβουλές για ταξίδια από άτομα που το μόνο κίνητρό τους για να βγουν από την Ελλάδα είναι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες
Anyway, καλώς μας ήρθε η Tap και επισήμως, και σύντομα θα την τιμήσουμε