nikoletta1982
Member
οκ..Σ ευχαριστώ για την απάντησή σ..Αυτο δεν το γνωριζω .
Ξέρει κανείς αλλος τπτ? Έχει παρατηρήσει κανείς τι παίζει με τις τιμές κ πότε λέτε να βγάλω εισιτήρια?
Ευχαριστώ..
οκ..Σ ευχαριστώ για την απάντησή σ..Αυτο δεν το γνωριζω .
λες οτι η Emirates είναι καλύτερη?Και η delta πεταει απευθείας αλλα μεταξυ των δυο εννοειται δεν υπαρχει συγκριση.
Emirates καλύτερη,γνώμη μου.λες οτι η Emirates είναι καλύτερη?
Οκ.. Δεν έχω ταξιδέψει με καμία απ τις 2, γι αυτό ρωτάω..Emirates καλύτερη,γνώμη μου.
Αν βρίσκεις για Αύγουστο κάτω από €800 κλείστα χθες. Οι τιμές που λες είναι για Οκτώβριο-Ιούνιο. Το κατακαλόκαιρο ανεβαίνουν πολύ.οκ..Σ ευχαριστώ για την απάντησή σ..
Ξέρει κανείς αλλος τπτ? Έχει παρατηρήσει κανείς τι παίζει με τις τιμές κ πότε λέτε να βγάλω εισιτήρια?
Ευχαριστώ..
Τόσο χάλια ε? οκ..σ ευχαριστώ..Αν βρίσκεις για Αύγουστο κάτω από €800 κλείστα χθες. Οι τιμές που λες είναι για Οκτώβριο-Ιούνιο. Το κατακαλόκαιρο ανεβαίνουν πολύ.
Για καλοκαίρι θα είχα κλείσει ήδη.Οκ.. Δεν έχω ταξιδέψει με καμία απ τις 2, γι αυτό ρωτάω..
Πότε να κλείσω εισιτήρια λες?
Alitalia-Airsserbia καλές.Για την άλλη δεν έχω άποψη.Για τις εταιρίες που πανε με ανταπόκριση τι γνώμη εχετε;Alitalia, Airserbia, Royal sir Maroc.. εκτος απο την Alitalia που πήγα Ιταλία δ εχω πετάξει με τις αλλες κ οπως τις ακούω δ ξέρω αν τις εμπιστεύομαι..
Οκ..ευχαριστω κ παλι..να δουμε τι θα κανουμε..Alitalia-Airsserbia καλές.Για την άλλη δεν έχω άποψη.