brhcp
Member
Τελικά έκλεισα με Turkish. 634€ . 1 χειραποσκευή+2 αποσκευές μέχρι 23kg για Economy. Βusiness Class είναι μέχρι 32kg. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Προσωπικά θα πήγαινα με την σειρά που τα έγραψες.Kαλησπερα..
κλεινω για Νεα Υορκη αεροπορικα και ειμαι μεταξυ της british 747-400, swiss A330-300 και
lufthansa A340-600.
Οι ώρες ειναι σε ολες πρωινες και τα χρηματα ιδια περιπου.
Τα φωτα σας παρακαλωωω!!
Ευχαριστω πολυ!
Το απευθείας ειναι παντα η καλυτερη επιλογη. Μετα ακολουθουν το γαλλικο 380, των εμιρηδων απο μιλανο, ολα της Αλιταλια και μετά σε μεγαλη αποσταση οι επιλογες που ειπες. Για μερικες δεκαδες ευρω μην το συζητας καν. Αν προκειται για εκατονταδες παρε το φθηνότερο κ τελος.Συγνώμη παρέλειψα να πω οτι ειναι απο Αθήνα Swiss k British ενω η loufthansa απο θεσσαλονικη. Σκέφτηκα και την delta αλλα μου βγαίνει λιγο πιο ακριβη.
Ωραια η επιλογή της emirates απο μιλανο δεν το σκέφτηκα! Θα το κοιτάξω να δω ποσο βγαίνειΤο απευθείας ειναι παντα η καλυτερη επιλογη. Μετα ακολουθουν το γαλλικο 380, των εμιρηδων απο μιλανο, ολα της Αλιταλια και μετά σε μεγαλη αποσταση οι επιλογες που ειπες. Για μερικες δεκαδες ευρω μην το συζητας καν. Αν προκειται για εκατονταδες παρε το φθηνότερο κ τελος.
Εγώ πάλι δε θα έμπλεκα με χωριστά εισιτήρια για να πετάξω οικονομική από άλλη πόλη, εκτός πια κι αν γλυτώνατε πολλά χρήματα.Ωραια η επιλογή της emirates απο μιλανο δεν το σκέφτηκα! Θα το κοιτάξω να δω ποσο βγαίνει
Γύρω στα 500 ευρω βγαίνει απο μιλανο η emirates με Α380-800 . Η delta απευθείας απο Αθήνα κοστιζει 770 ευρω με boing 767-700Εγώ πάλι δε θα έμπλεκα με χωριστά εισιτήρια για να πετάξω οικονομική από άλλη πόλη, εκτός πια κι αν γλυτώνατε πολλά χρήματα.
Στο προκείμενο, θα επέλεγα την απευθείας πτήση αν δεν ήταν αρκετά ακριβότερη, και θα απέφευγα από τις 3 εταιρίες την ΒΑ καθότι αν έχεις την ατυχία να πέσεις σε μη ανακαινισμένο 747 θα κάνεις ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο (αν και η ανάκλιση των καθισμάτων είναι καλή).
Εν προκειμένω, επειδή το έκανα αυτό φέτος το καλοκαίρι (από Μιλάνο με Emirates) δεν υπάρχει θέμα να μη προλάβει, γιατί αν πετάξει με Aegean για Μιλάνο (δεν είμαι σίγουρη για Easyjet τι ώρα φτάνει Μιλάνο, είναι κ σε άλλο terminal) για να είναι στο ίδιο terminal, έχει ΠΟΛΛΗ ώρα αναμονής (το καλοκαίρι περίμενα γύρω στις 6 ώρες γεμάτα από την άφιξη ως την αναχώρηση). Και έμεινα άκρως ικανοποιημένη από την Emirates!! Να τσεκάρει βέβαια αν άλλαξαν οι ώρες αναχώρησης την εποχή που θέλει να παειΕγώ πάλι δε θα έμπλεκα με χωριστά εισιτήρια για να πετάξω οικονομική από άλλη πόλη, εκτός πια κι αν γλυτώνατε πολλά χρήματα.
Αν βρεις φτηνό εισιτήριο με Aegean για Μιλάνο (για να είσαι στο ίδιο terminal με την Emirates, αλλιώς αν έχεις περιθώριο κοίτα κ Easyjet) θα σου έλεγα να την προτιμήσεις την Emirates. Κι αν γλυτώνεις βέβαια αρκετά από τα άλλα που βρήκεςΓύρω στα 500 ευρω βγαίνει απο μιλανο η emirates με Α380-800 . Η delta απευθείας απο Αθήνα κοστιζει 770 ευρω με boing 767-700