• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

EasyJet Tαξιδευοντας με την EasyJet

Traveller

Member
Χθες τπ πρωι πετουσα απο λονδινο για θεσσαλονικη.Ημουν στην ωρα μου στο αεροδρομιο μαλιστα και πιο νωρις δλδ πετουσα 6:50 το πρωι και ημουν εκει στις 6:10.Ειχε μια ουρα τρελη στον κισε της easy jet και σαν λογικος ανθρωπος και σε ξενη χωρα περιμενα στην σειρα μου.Check ιn για να πω την αληθεια δεν γνωριζα πραγματικα τι ειναι.Θεωρουσα πως ειναι μια διαδικασια επιβαιβεωσης της κρατησης μου απλα οχι τοσο αυστηρη......

Είσαι Θεός!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Για χαρα και απο εμενα.Θα ηθελα να ρωτησω καποιον που ισως γνωριζει.Χθες τπ πρωι πετουσα απο λονδινο για θεσσαλονικη.Ημουν στην ωρα μου στο αεροδρομιο μαλιστα και πιο νωρις δλδ πετουσα 6:50 το πρωι και ημουν εκει στις 6:10.Ειχε μια ουρα τρελη στον κισε της easy jet και σαν λογικος ανθρωπος και σε ξενη χωρα περιμενα στην σειρα μου.Check ιn για να πω την αληθεια δεν γνωριζα πραγματικα τι ειναι.Θεωρουσα πως ειναι μια διαδικασια επιβαιβεωσης της κρατησης μου απλα οχι τοσο αυστηρη......
Τελικά ποτέ δε μπορείς να πεις ότι τα έχεις δει όλα σ' αυτό το forum. Σόρυ φίλε, τίποτα προσωπικό, αλλά αυτό που έκανες είναι για το βιβλίο με τα (ταξιδιωτικά) ανέκδοτα...

colin mc rae

Member
Αν το γνωριζα φυσικα και δεν θα πηγαινα στην ωρα που πηγα.Δυστηχως δεν ειχα ξαναμπει σε forum για ταξιδια ποτε τωρα που την επαθα και ρωτησα τωρα μου ειπαν που να μπω και να ρωτησω.

Δυστηχως ηταν πρωτη φορα που πηγαινα μονος μου εξωτερικο ειχα παει μικρος με τους γονεις μου αλλα τοτε τα κανονιζαν ολα αυτοι και δεν γνωριζα πολλα πραγματα οπως φανηκε.

Την πατησα χοντρα και φυγαν αρκετα χρηματα τζαμπα για να γυρισω πισω γιαυτο και ρωταω αν υπαρχει πιθανοτητα να παρω τπτ πισω.

Borealis

Member
Αν το γνωριζα φυσικα και δεν θα πηγαινα στην ωρα που πηγα.Δυστηχως δεν ειχα ξαναμπει σε forum για ταξιδια ποτε τωρα που την επαθα και ρωτησα τωρα μου ειπαν που να μπω και να ρωτησω.

Δυστηχως ηταν πρωτη φορα που πηγαινα μονος μου εξωτερικο ειχα παει μικρος με τους γονεις μου αλλα τοτε τα κανονιζαν ολα αυτοι και δεν γνωριζα πολλα πραγματα οπως φανηκε.

Την πατησα χοντρα και φυγαν αρκετα χρηματα τζαμπα για να γυρισω πισω γιαυτο και ρωταω αν υπαρχει πιθανοτητα να παρω τπτ πισω.
Φυσικά και θα πάρεις χρήματα πίσω (μόνο που θα είναι από το επόμενο ταξίδι που θα κάνεις με lowcost και θα είσαι συνεπής).

Borealis

Member
Και τώρα που το θυμήθηκα πάρε τηλέφωνο στην ήζυ γιατί υπάρχει περίπτωση να πάρεις πίσω τους φόρους.

irene85

New Member
καλημέρα...
ταξιδεύω από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο με ryanair και επιστρέφω από το Λονδίνο με την easyjet.Θα ήθελα να ρωτήσω...
1) έχω κλείσει τα αεροπορικά μέσω internet και έχω εκτυπώσει σε Α4 ένα αρχείο pdf που μου στάλθηκε από την ryanair όταν έκανα check-in ενώ η easyjet με το που έκανα την κράτηση βγήκε αμέσως το ΄΄εισητήριο΄΄ χωρίς να κάνω check-in επιπλέον.άρα είναι εντάξει?
2) όταν έκανα check-in στη ryanair μου έδειχνε το αεροπλάνο και έλεγε να επιλέξω θέση αλλά αν επέλεγα με χρέωνε.Τελικά δεν επέλεξα θέση και πάτησα continue.είναι εντάξει ή θα 'χω πρόβλημα?
3) Για τις μετακινήσεις από και προς τα αεροδρόμια του Λονδίνου μάλλον θα χρησιμοποιήσω ένα λεωφορείο.ξέρετε πόσο κοστίζει και αν θα πρέπει να κλείσω εισιτήρια από το internet ή να τα αγοράσω μέσα από το λεωφορείο?
Ευχαριστώ...

Borealis

Member
Όλα τα έκανες εντάξει μην ανησυχείς.
Πηγαίνεις στο Στανστετ από όπου υπάρχει λεωφορείο αλλά είναι πολύ κουραστικό, μπορείς να κλείσεις ηλεκτρονικά αλλά να πάρεις εισητήριο και επιτόπου. Φεύγεις από το Γκάτγουικ και βολεύει τρένο που θα είναι φτηνό από το London bridge station

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Κάποια λίγα χρήματα από το εισιτήριο που πλήρωσες είναι οι φόροι αεροδρομίων. Αυτοί είναι το μόνο μέρος του εισιτηρίου σου που επιστρέφεται. Απευθύνσου στην easyjet για τα περαιτέρω.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Είστε σίγουροι ότι δικαιούται επιστροφή έστω των φόρων εφόσον πήγε τόσο αργά στο check in?
Missed flight

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Παιδιά πληροφοριακά ρωτάω, εάν ο φίλος μας είχε κλείσει τα εισητήρια με πιστωτική η οποία παρέχει ταξιδιωτική ασφάλεια, τι θα μπορούσε να διεκδικήσει;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88