dreamer
Member
Ρε συ Amsterdam, όλα καλλλλλλλλλλλλλά,συμφωνώ, αλλά είμαι θηλυκού γένους:roll:Χαλλλλλλαρά φίλε μου....Όλα καλλλλλλά..
Παρεμπιπτόντως έχουμε δουλίτσα να κάνουμε εμείς οι δύο!!!
Να ξεκλειδώσουμε ένα vector 410 wp....
Ρε συ Amsterdam, όλα καλλλλλλλλλλλλλά,συμφωνώ, αλλά είμαι θηλυκού γένους:roll:Χαλλλλλλαρά φίλε μου....Όλα καλλλλλλά..
Παρεμπιπτόντως έχουμε δουλίτσα να κάνουμε εμείς οι δύο!!!
Να ξεκλειδώσουμε ένα vector 410 wp....
Sorry....Ρε συ Amsterdam, όλα καλλλλλλλλλλλλλά,συμφωνώ, αλλά είμαι θηλυκού γένους:roll:
οταν λεμε σοβαρες τι εννοουμε?έχει η easy ειδικό γκισέ? κάποιες σοβαρές εταιρείες (ΑΖ) έχουν ειδικό γκισέ αν έχεις κάνει on line check in και απλα δίνεις τις βαλίτσες χωρίς να περιμένεις στα λοιπά γκισε.
εννοούμε τις εταιρειες που αποριες σαν του προηγουμενου ποστ τις λυνουν αμεσα και ευκολα. μη συγκρινουμε την εν λογω εταιρεια με την ΑΖ ειναι εκτος θεματος. και αδικο κυρίως για την Easy που ειναι σε αλλη κατηγορια.οταν λεμε σοβαρες τι εννοουμε?
Θα πληρώσεις 30 ευρώ για την αλλαγή, συν τη διαφορα του εισιτηρίου σε περίπτωση που είναι ακριβότερο από τη τιμή που το είχες κλείσει αρχικά.Γεια σας και από μένα! Έχω κλείσει για Λονδίνο το Μάρτιο με easyjet αλλά τώρα θέλω να μεταφέρω το εισητήριο της επιστροφής 2 μέρες μετά! Ξέρει κανείς τι χάνω από λεφτά και τι ξαναπληρώνω? Ευχαριστώ!