Rosa Mundial
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ελα ντε
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϋλάνδη
Χωρίς να είμαι σίγουρη, μήπως δε σε συμφέρει να το κάνεις αυτό; Δηλαδή είτε έχεις την έξτρα βαλίτσα μόνο στην επιστροφη είτε την έχεις και στις δύο πτήσεις μήπως το κόστος είναι το ίδιο; Αν είναι έτσι καλύτερα προσθεσε την από τώρα, και ας έχεις μόνο χειραποσκευή όταν πηγαίνεις, για να 'σαι και ήσυχη μήπως και θεωρήσουν την χειραποσκευή σου μεγάλη. Και στον γυρισμό δίνεις για τσεκ ιν και την έξτρα βαλίτσα με τα ψώνια.. Τώρα αν το κόστος διαφοροποιείται αλλάζει το πράγμα, αλλά και γω που τσέκαρα τωρα σε μια κρατηση που έχω δε με αφήνει να προσθέσω βαλίτσα μόνο σε μία πτήση. Και να περιμένεις δηλαδή το πιθανότερο είναι να ζητήσει πάλι 34 ευρώ/βαλίτσα και ας είναι μόνο για μία πτήση. Πάντως αν το έχει επιχειρήσει κανείς ας μας πει..Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι (δεν ξέρω αν έχει ξαναπαντηθεί, please μην με κράξετε):
πετάω σε λίγες μέρες με easyjet με χειραποσκευή (είναι η πρώτη φορά που το κάνω με low-cost). Επειδή σκοπεύω να κάνω κάποια ψώνια σκέφτομαι στην επιστροφή να τσεκάρω το βαλιτσάκι σαν αποσκευή. Μπήκα στη σελίδα της easy στο manage my booking για να δω τιμές και τα σχετικά και πατώντας την επιλογή "προσθήκη αποσκευών" στη 2η πτήση, με "αναγκάζει" ουσιαστικά να το κάνω και για τις 2.
Μήπως δεν κάνω κάτι καλά; Ή μήπως πρέπει να περιμένω να πραγματοποιηθεί η 1η πτήση για να μπορέσω να κάνω προσθήκη μόνο στη 2η (αυτό θέλω ούτως ή άλλως να κάνω, αλλά θέλω να είμαι σίγουρη από πριν);
και το ηλεκτρονικό check-in το κάνω ένα μήνα πριν? sorry για το πρήξιμο αλλα θα ταξιδεψω πρωτη φορα μονη και ενα ψιλοαγχος το εχω,μην κανω καμια βλακειαμόλις θα κάνεις το ηλεκτρονικό τσέκ-ιν θα σου έρθει μαιλ με την κάρτα επιβίβασης.