KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Εννοεις δεν ξερεις ιστιοπλοια ή παθαινεις ναυτια ...γιατι υπαρχουν και οι σκιπερ
Μηπως μπορεις να μας πεις περισσοτερα πραγματα για το ταξιδι στην Αρκτικη? Πηγες μονος η με γκρουπ, που,πως και ποσο.Μονο αυτα.Διαβάζοντας το βιβλίο «Μαγγελάνος» του Στέφαν Τσβάιχ έκανα τη σκέψη να βρεθώ στο πιο κρίσιμο σημείο του ταξιδιού του θαλασσοπόρου (τα όρια του γνωστού τότε κόσμου από το Άγνωστο), στον Πορθμό του Μαγγελάνου που χωρίζει το νοτιότερο άκρο της Παταγονίας από τη Γη του Πυρός. Να οδηγήσω μάλιστα στην οδική διαδρομή Punta Arenas – Ushuaia και ακόμη περνώντας το Στενό Beagle μέχρι το Puerto Navarino (!!). Το ταξίδι αυτό θα μπορούσε να συνδυαστεί με Ανταρκτική (με εκτόξευση βέβαια του κόστους). Είχα κάνει και μια σχετική έρευνα αλλά μετά το πρόσφατο ταξίδι μου σε ανάλογο μέρος (Αρκτική) απομακρύνθηκε πολύ η πιθανότητα.
Εμένα μου βγάζει error page, εσάς;εχει ηδη γραφτει πολυ ωραια ιστορια
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%F1%DF%E5%F2-%F3%E5-%E5%EE%DD%EB%E9%EE%E7/309
κι εμας το ιδιο..Εμένα μου βγάζει error page, εσάς;
Εχει γράψει ταξιδιωτική ιστορία και μάλιστα πολύ καλή κατά τήν γνώμη μου πάντα.Μηπως μπορεις να μας πεις περισσοτερα πραγματα για το ταξιδι στην Αρκτικη? Πηγες μονος η με γκρουπ, που,πως και ποσο.Μονο αυτα.