20 Ιουλίου 2017 #1 fotast Member Μηνύματα 9.725 Likes 15.141 Εχει και διάφορα άλλα https://www.swiss.com/greece/en/Offers/Index/ATH
20 Ιουλίου 2017 #2 Bill7 Member Μηνύματα 183 Likes 200 Επόμενο Ταξίδι Νεα Υορκη Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη ενδιαφερον, σκεφτομαι να πεταξω με αυτη την εταιρια το χειμωνα για μπανγκοκ, ειναι καλη εταιρια? (δεν εχω πεταξει ποτε με αυτην)
ενδιαφερον, σκεφτομαι να πεταξω με αυτη την εταιρια το χειμωνα για μπανγκοκ, ειναι καλη εταιρια? (δεν εχω πεταξει ποτε με αυτην)
20 Ιουλίου 2017 #3 fotast Member Μηνύματα 9.725 Likes 15.141 Bill7 said: ενδιαφερον, σκεφτομαι να πεταξω με αυτη την εταιρια το χειμωνα για μπανγκοκ, ειναι καλη εταιρια? (δεν εχω πεταξει ποτε με αυτην) κλικ για όλη την παράθεση... Ευρωπαϊκή και Ελβετική...Δεν μπορείς να την πείς και κακή εταιρεία..
Bill7 said: ενδιαφερον, σκεφτομαι να πεταξω με αυτη την εταιρια το χειμωνα για μπανγκοκ, ειναι καλη εταιρια? (δεν εχω πεταξει ποτε με αυτην) κλικ για όλη την παράθεση... Ευρωπαϊκή και Ελβετική...Δεν μπορείς να την πείς και κακή εταιρεία..