Vivianaki
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πραγματοποιήθηκε :D
Εγώ θυμάμαι πως στο αεροδρόμιο της Γενευης (Γενεύη προς Αθήνα), με το ζόρι μου άφησαν τα 2 κιλά παραπάνω που είχα. Και μου έκαναν κ παρατήρηση να μην ξανασυμβεί.
ναι αλλα το check in γινεται στην Αθηνα και οχι στην Γενευη .. thimios8863 εχω κανει το ιδιο δρομολογιο Αθηνα-Λονδινο μεσω Γενευης και δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε με βαλιτσες ουτε με τιποτα .. αντι για ταινια στη διαδρομη εχουνε αστεια βιντεακια κατι σε στυλ candid camera(αν σε ενδιαφερει)Εγώ θυμάμαι πως στο αεροδρόμιο της Γενευης (Γενεύη προς Αθήνα), με το ζόρι μου άφησαν τα 2 κιλά παραπάνω που είχα. Και μου έκαναν κ παρατήρηση να μην ξανασυμβεί.
ναι αλλα το check in γινεται στην Αθηνα και οχι στην Γενευη .. thimios8863 εχω κανει το ιδιο δρομολογιο Αθηνα-Λονδινο μεσω Γενευης και δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε με βαλιτσες ουτε με τιποτα .. αντι για ταινια στη διαδρομη εχουνε αστεια βιντεακια κατι σε στυλ candid camera(αν σε ενδιαφερει)
Θύμιο είχα παει στο ματς στο emirates το 2009 που χάσαμε 2-0.Μμμ ενδιαφερον ακουγεται .. Να διασκεδασουμε λιγο στη πτηση γιατι στο emirates δεν μας βλεπω να χαμογελαμε και πολυ ......! Vivianaki ευχαριστω..δεν εχω σκοπο να ρισκαρω πολυ με τα κιλα γιατι την εχω πατησει..!Το μονο που ευχομαι πλεον ειναι να μην εχει καθυστερηση (τουλαχιστον μεγαλη) γιατι οι ωρες ειναι λιγο οριακες..!