πο ρε φιλε μας ξεσηκωσες τωρα και ελεγα να παω ταυλανδη τωρα με εβαλες σε διλημμα οντως 500 ευρω το βγαζειΣτο site της Swiss και στις μηχανές αναζήτησης, βγάζει για Male, Maldives 500 euro από Αθήνα, πήγαινε-έλα, για το Σεπτέμβρη τουλάχιστον !!!!
Πράγματι προκλητικότατη τιμή!!! Θα το σκέφτομαι συνέχεια τώραΠόσο προκλητικό είναι αυτό το 498 που βγάζει σαν τελική τιμή για male?
Maldives Weatherδηλαδή ποιά είναι η καλύτερη εποχή για Μαλδίβες βρε παιδιά???
Το χειρότερο είναι ότι έχω πει σε πόσους φίλους από το πρωί να πάμε και δεν θέλει κανένας.Πράγματι προκλητικότατη τιμή!!! Θα το σκέφτομαι συνέχεια τώρα
Είτε μόνος, είτε με παρέα, μετά από 4-5 μέρες το πολύ, στις Μαλδίβες κόβεις φλέβες (το ξέρεις το ανέκδοτο που λέει "δε γ... που δε γ..., δεν πας για ψάρεμα?" Ε, αυτό θα κάνεις μόνος εκεί! ). Η καλύτερη περίπτωση είναι, αν μπορείς, να το συνδυάσεις με Σρι Λάνκα (μια βδομάδα τουλάχιστον) ή/και νότια Ινδία - για να δεις και μερικά πράγματα εκτός από παραλίες.Μαλδίβες μόνος λέει?χαχαχα.
Γιατί δεν βλέπω να έρχεται κανένας.
Χωρίς να έχω πάει, δεν νομίζω ότι είναι και από τους προορισμούς που λέει να πάει κάποιος μόνος.Μαλδίβες μόνος λέει?χαχαχα.
Γιατί δεν βλέπω να έρχεται κανένας.
Θα συμφωνήσω..Όχι ότι έχω πάει, αλλά προσωπικά δε με μπορώ να με φανταστώ τόσες μέρες αραχτή και μόνο κάπου θα τρελαθώ κι ας είναι επίγειος παράδεισος!!Είτε μόνος, είτε με παρέα, μετά από 4-5 μέρες το πολύ, στις Μαλδίβες κόβεις φλέβες (το ξέρεις το ανέκδοτο που λέει "δε γ... που δε γ..., δεν πας για ψάρεμα?" Ε, αυτό θα κάνεις μόνος εκεί! ). Η καλύτερη περίπτωση είναι, αν μπορείς, να το συνδυάσεις με Σρι Λάνκα (μια βδομάδα τουλάχιστον) ή/και νότια Ινδία - για να δεις και μερικά πράγματα εκτός από παραλίες.