STKF
Member
Για ποιό λόγο να προτείνει μόνο κάποιος παλιός?εγω θα προτιμουσα καποιος παλιος να προτεινει μερος
Για ποιό λόγο να προτείνει μόνο κάποιος παλιός?εγω θα προτιμουσα καποιος παλιος να προτεινει μερος
Γιατί ο παλιός είναι αλλιώςΓια ποιό λόγο να προτείνει μόνο κάποιος παλιός?
Εσύ είσαι παλιός, πρότεινε κάτι!Εγώ πάντως βλέπω το ημερολόγιο να γράφει 13/6, και θεωρώ πως οι πιθανότητες να βρούμε μαγαζί να μας στεγάσει με τόσο short notice τείνουν στο μηδέν.
Να πάμε για φαγητό.
Καλή ιδέα αλλά ανεβάζει το μπάτζετ. Από την άλλη πλευρά αυτά που σκέπτομαι έχουν και φαγητό οπότε όποιος θέλει τρώει αλλά και όποιος θέλει τριγυρνάει!Συμφωνω με jimp
προσωπικα συμφωνω..ηδη ηταν too much η πρωτοβουλια . Θελει καποιος απο τους "παλιους" να καλεσει σε καποιο μαγαζι που υπαρχει ηδη προηγουμενο και να το οριστικοποιησουμε? @STKF @taver ?Επειδή δεν βλέπω και πολλές συμμετοχές, επειδή ο χρόνος πιέζει, επειδή υπάρχει ήδη μια διαμορφωμένη σχέση/συνεργασία με τον "συνήθη" τόπο συνάντησης (παρ'όλο που ο χώρος του είναι σχετικά μικρός, επαρκεί ωστόσο για 20-25 άτομα) ίσως δε θά'ταν άσχημη ιδέα να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους οι "συνήθεις" ύποπτοι των επαφών...
Ερώτηση: Θεωρούμε δηλαδή δεδομένο ότι η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε και κλείνουμε μαγαζί για τις 23/6?Θελει καποιος απο τους "παλιους" να καλεσει σε καποιο μαγαζι που υπαρχει ηδη προηγουμενο και να το οριστικοποιησουμε?
η πλειοψηφια νομιζω κερδιζειΕρώτηση: Θεωρούμε δηλαδή δεδομένο ότι η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε και κλείνουμε μαγαζί για τις 23/6?