karfitsa
Member
Μακη,πως παει η οργανωση του ταξιδιου?....σε βοηθησαν οι φιλοι μας?οποιαδήποτε συμβουλή-παρατήρηση-ιδέα σχετικά με τον πιο πάνω σχεδιασμό θα μου ιδιαίτερα χρήσιμη.
Μακη,πως παει η οργανωση του ταξιδιου?....σε βοηθησαν οι φιλοι μας?οποιαδήποτε συμβουλή-παρατήρηση-ιδέα σχετικά με τον πιο πάνω σχεδιασμό θα μου ιδιαίτερα χρήσιμη.
Μαγιώ πήρες;;....μην πεις μετά πως δεν σε βοήθησα...έχει μια λίμνη κάπου εκεί..και μην ακούσω μετά Μάκη πες μας πως πέρασες και βάλε μας καμιά φωτογραφία. θα ανεβάσω φωτογραφίες αλλά θα μπορούν να τις βλέπουν μόνο όσοι με βοήθησαν...άντε.
φίλε chrisbd σ'ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. πέρα από την πλάκα στην προηγούμενη σελίδα στο #7 έχω γράψει ακριβώς το πρόγραμμα των διαμονών μου και του δρόμου που προτίθεμαι να ακολουθήσω και επ'αυτών ζητώ βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος τις γύρω περιοχές. στο Σεν Μόριτζ θα πάω για να λέω ότι πέρασα και από εκεί,αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ύπαιθρος της Ελβετίας.Μαγιώ πήρες;;....μην πεις μετά πως δεν σε βοήθησα...έχει μια λίμνη κάπου εκεί..
Αλήθεια τι πας καλοκαιριάτικα Sain Moritz ..... έχεις αρθριτικά;;
Η υπαιθρος της Ελβετιας ,Ειναι υπεροχα πρασινη , πολλα αμπελια, λιμνες κ ποταμακια βουνα καταφυτα, πολλες αγελάδες ομορφα σπιτια και γρηγορα αμαξια, η ομορφια της με εκανε να δακριζω καποιες στιγμες,,αυτα γενικά τα ξεραμε ολοι αλλα και οταν τα βλεπεις ειναι σαν παραμυθι ααα και πολλές ταμπελες στους δρομους δεν χρειαζετε να εχεις gps εγω δεν πηγα στα μερη που θα πας αλλα φανταζομαι ειναι το ιδιο ομορφα . Καλα να περασεις...φίλε chrisbd σ'ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. πέρα από την πλάκα στην προηγούμενη σελίδα στο #7 έχω γράψει ακριβώς το πρόγραμμα των διαμονών μου και του δρόμου που προτίθεμαι να ακολουθήσω και επ'αυτών ζητώ βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος τις γύρω περιοχές. στο Σεν Μόριτζ θα πάω για να λέω ότι πέρασα και από εκεί,αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ύπαιθρος της Ελβετίας.
Ναι..ναι θα κουραστούν!Ανεβαινετε Ελβετια?Πω πω Γολγοθας που σας περιμενει!Καλα να περασετε και καλη επιστροφη!