Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Φέτος κλείνω δέκα χρόνια παρουσίας στο φόρουμ, όσο κι αν δε μπορώ να πιστέψω ότι πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Λες και είναι χτες θυμάμαι ότι έψαχνα πληροφορίες για ένα ταξίδι στην Πορτογαλία και κάπως έτσι βρέθηκα εδώ. Είπα λοιπόν να γιορτάσω αυτήν την επέτειο κάνοντας μία απόπειρα να γράψω την πρώτη μου ιστορία, για ένα ιδιαίτερο ταξίδι που μόλις ολοκληρώθηκε! Ένα ταξίδι που μου προσέφερε υπέροχες εικόνες και συναρπαστικές εμπειρίες! Ένα ταξίδι του οποίου η ιδέα μου καρφώθηκε μετά από την ανάγνωση μίας ιστορίας στο παρόν φόρουμ τον Γενάρη που μας πέρασε και με στοίχειωνε καθημερινά μέχρι να κλείσω τα εισιτήρια. Όχι ότι μου πήρε και πολύ καιρό να τα κλείσω βέβαια. Γιατί όταν μπει μια ταξιδιωτική ιδέα για τα καλά στο μυαλό μου δεν αντέχω να την αφήνω να με βασανίζει για πολύ καιρό, οπότε την κάνω πράξη για να τελειώνουμε!!!
Θα βάλω σκέψεις και φωτογραφίες σε μια σειρά και θα ξεκινήσω. Για αρχή, δύο μικρά teasers.
Θα βάλω σκέψεις και φωτογραφίες σε μια σειρά και θα ξεκινήσω. Για αρχή, δύο μικρά teasers.