• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

SkyEurope

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Απλά να σας ενημερώσω ότι με τη skyeurope δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Πήγα Βιέννη και επέστρεψα χωρίς κανένα πρόβλημα, με ελάχιστες καθυστερήσεις της τάξης του δεκάλεπτου. :)

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
ενα δεκαλεπτο δευκ δεν ειναι τιποτα,μπροστα στις ονειρεμενες μερες που μας περιμενουν στην βιεννη σωστα?ευχαριστουμε για την ενημερωση!!!:clap::clap::clap:

giotamike

Member
Επόμενο Ταξίδι
USA
Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές. Μόνο σε μια περίπτωση πριν από κανένα 5αρι χρόνια έφαγα μια μεγάλη καθυστέρηση. Όλες τις άλλες ήταν μια χαρά.

trapper

Member
Το ταξίδι για καθαρή Δευτέρα SKG-VIE ήταν άψογο. Boeing 737-700NG προσωπικό εξυπηρετικότατο και όλα στην ώρα τους. Πληρότητα 98% (δεν ξανάδα τόσο γεμάτο αεροπλάνο), είχε 2-3 θέσεις άδειες. Πληρότητα χειραποσκευών 110% δυστυχώς. Η επιστροφή το ίδιο, οι αεροσυνοδοί να μην ξέρουν τι να κάνουν τις χειρασποσκευές, πληρότητα επιβατών 97%.

Βουκουρέστι-Βιέννη πληρότητα 45% αεροπλάνο παλαιότερο αλλά σε πολύ καλή κατάσταση της FLY-LAL. Αφιξεις λίγο πριν των ώρα τους (10 λεπτά νωρίτερα).

trapper

Member
Σχετικά με το παραπάνω, η SkyEurope έχει καταργήσει την πτήση SKG-BTS για Bratislava το καλοκαίρι.

Οι 2 πτήσεις έχουν προστεθεί στο δρομολόγιο της Βιέννης, οπότε το SKG-VIE γίνεται απο τον ΙΟΥΝ κάθε ΔΕ-ΤΡ-ΠΕ-ΠΑ-ΣΑ.

Δρομολόγιο ATH-VIE έχει κι αυτό αυξηθεί και γίνεται απο τον ΙΟΥΝ καθημερινά πλέον.

Οσοι έχετε εισιτηρια, ελέγξτε τις ώρες γιατί έχουν γίνει κάποιες αλλαγές.

maryba

Member
Ταξίδεψα και εγώ με την skyeurope 1/3 για Βιέννη και ενα 2 ωρο καθυστέρηση το φάγαμε και στο πήγαινε και στο έλα,μικρό το κακό ίσα ίσα που κάναμε και πιο άνετα τα ψώνια μας. ;):D Κατα τ'αλλα όλα μια χαρά .:clap:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
να κανω μια ερωτηση και εγω.υπαρχει μονο ενας τροπος να κανω επιβεβαιωση της πτησης μου?δλδ να τους στειλω μειλ 'η υπαρχει δυνατοτητα να το δω καπου απο την ιοστοσελιδα τους?το ρωταω γιατι η πτηση μου για βιεννη ειναι για 27/5/09 και επιστρεφω στις 1/6/09.μπηκα σημερα και κατι δεν μου αρεσε...δεν βλεπω πτηση για 27/5 και βλεπω αλλες ωρες αναχωρησης για 1/6/09 απο αυτες που εχω κλεισει.
εστειλα ηδη μειλ στην skyeurope,αλλα ελεγα μηπως ειχα καμμια πιο αμεση λυση.
μηπως να αγχωθω?

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Λογικά δε θα έπρεπε να σε είχαν ειδοποιήσει για την όποια αλλαγή;

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
και εγω ετσι θελω να φανταζομαι ,γιατι η οποιαδηποτε αλλαγη δεν μου αρεσει.....

trapper

Member
Λυπάμαι που σ αυτό το σημείο θα σε στενοχωρήσω σκιουρίνα. Λϊγο όμως όχι πολύ (ελπίζω).

Οπως έχουν ανακοινώσει, κάνουν αλλαγές στα δρομολόγιά τους, όπως όλες σχεδόν οι εταιρίες. Η αλλαγή μπορεί να αφορά την ώρα, αλλά δυστυχώς και την μέρα. Σε πολύ λίγες περιπτώσεις, πράγμα που γίνεται σε αρκετές εταιρίες αυτό τον καιρό, μπορεί να καταργηθεί τελείως το δρομολόγιο.

Στην SkyEurope, πολύ λίγα απο τα δρομολόγια τους καργήθηκαν στους τελευταίους μήνες. Απ ότι ξέρω στις λίγες αυτές περθιπτώσεις, η κατάργηση γίνεται αρκετούς μήνες πριν την προγραμματισμένη πτήση.

Η αλλαγή του ωραρίου στην SkyEurope (σχετικό post μου στις 4/3/2009 σ αυτό το topic) όμως είναι ένα φαινόμενο που τον τελευταίο μήνα έχει γίνει αρκετά συχνό. Πρόβλημα έχεις φυσικά
  • -Οταν έχει κλειστεί και πτήση connection (μετεπιβίβαση σε άλλη πτήση μετά απο λίγες ώρες). Και η αλλαγή της ώρας συμπίπτει με την ώρα του connection οπότε δεν γίνεται να προλάβεις την δεύτερη πτήση. Δυστυχώς προσωπικά εγω έχω 3 τέτοιες περιπτώσεις, μία για Γαλλία και 2 για Ιταλία. Προσπαθώ να βγάλω άκρη με τα connection και δεν τα καταφέρνω με τα καινούργια ωράρια.
  • -Οταν έχεις κλείσει και ξενοδοχείο non refundable. Ισως μια αλλαγή στην ημερομηνία να είναι δυνατή απο το ξενοδοχείο (μιλάμε για μετάθεση κατά 1-2 μέρες όχι για αλλαγή αριθμού ημερών). Ισως όμως και να μην δέχεται καμμία αλλαγή.
  • -Φυσικά μπορεί να έχεις απόλυτα περιορισμένες ημερομηνίες που μπορεί να λείψεις απο τη δουλειά σου.

Απ ότι ξέρω η Ryanair κάνει μόνο επιστροφή αξίας εισιτηρίου, το οποίο είχες αγοράσει σχεδόν τζάμπα (αυτό το ποσό επιστρέφουν), και όταν στο ανακοινώνουν, σε οποιοαδήποτε άλλη εταιρία για την ημερομηνία αυτή η τιμή έχει πάει στον ουρανό.

Η SkyEurope προτείνει την επιστροφή των χρημάτων (ασύμφορη όπως είπα παραπάνω) η την αλλαγή της ημερομηνίας πτήσης.
Δεν δέχονται αλλαγή προορισμού. Δηλ είχες πτήση για Βιέννη, άλλαξε η ημερομηνία, τήν ίδια μέρα παραμένει η πτήση που έχουν για Πράγα, ζητάς να στο αλλάξουν για Πράγα στην ίδια ημερομηνία, και δεν δέχονται αλλαγή προορισμού. Μόνο αλλαγή ημερομηνίας (η επιστροφή του αρχικού ποσού που πλήρωσες).

Η καλύτερη ενημέρωση είναι να επιβεβαιώνεις απο το site τους, στη διαδικασία του booking ticket, ότι υπάρχει η πτήση στην ώρα που το έκλεισες. Στέλνουν ενημερωτικά email για την αλλαγή, αλλά όχι πάντα. Εμένα μου έχουν στείλει για τις περισσότερς αλλαγές που αφορούν πτήσεις μου, αλλά όχι για όλες τις αλλαγές.

Αμα διαπιστώσεις ότι στη διαδικασία του booking ticket έχει γίνει κάποια αλλαγή, μπορείς να το επιβεβαιώσεις με τηλ στη Bratislava 004212 3301 7301. Σου συνιστώ όμως να μην ζητήσεις να σου αλλάξουν σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα το εισιτήριο, πολύ νωρίτερα απο την πτήση. Δεν έχει νόημα να το κάνεις πολύ καιρό πριν. Μπορεί να αλλάξουν και άλλα πράγματα στο πρόγραμμά σου, στο μεταξύ, και να θέλεις ξανά αλλαγή. Δεν δέχονται δεύτερη αλλαγή δωρεάν.

Σχετικά με το SKG-VIE αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι πτήσεις του ΜΑΙ, απο ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ έγιναν ξανά ΤΡ-ΠΕ-ΣΑ. Για τον ΙΟΥΝ, έχουν προστεθεί πτήσεις ΔΕ-ΤΡ-ΠΕ-ΠΑ-ΣΑ αλλά και έχουν αλλάξει οι ώρες ΔΕ,ΠΑ και καταργήθηκε η ΤΕ.

Οπως είπα, επιβεβαίωσε τηλ αν θέλεις, αλλά μην ζητάς να κάνουν την αλλαγή αμέσως, περίμενε για αργότερα. Θεωρώ πιθανό και άλλες αλλαγές στις ώρες.

Εύχομαι όλα αυτα που ανέφερα, να μην είναι τελείως αντίθετα με τα σχέδιά σου.

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
καλε μου trapper απο το πρωι καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!ευχαριστω για την ενημερωση σου ,γιατι μειλ απο την αεροπορικη δεν ερχεται....οκ,εχω κλεισει μονο ξενοδοχειο το οποιο ποτε δεν κλεινω non refundable για τετοιους λογους.ας πουμε οτι βολευομαι με τις ημερομηνιες 23/5-28/5 εγω τα ειχα κλεισει τα εισητηρια των ιανουαριο με μια προσφορα.θα χρεωθω κατι παραπανω τωρα?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom