chris7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Και στη ryanair που το πρόσεξα δεν έχει 13 θέση.Κάτι που δεν είχα παρατηρήσει, είναι ότι δεν έχουν 13 θέση.. Μόνο η sky express και το Καραϊσκάκης..
Και στη ryanair που το πρόσεξα δεν έχει 13 θέση.Κάτι που δεν είχα παρατηρήσει, είναι ότι δεν έχουν 13 θέση.. Μόνο η sky express και το Καραϊσκάκης..
Ισχύει.Και στη ryanair που το πρόσεξα δεν έχει 13 θέση.
Εμεινες ευχαριστημενος απο τη πτηση?δε σου ακυρωσαν/αλλαξαν ωρα πτησης,ε?σκεφτομαι να πεταξω με την εταιρεια αυτη πρωτη φορα σε 2 νησια μιας και η αιγαιου εχει τις διπλες τιμες απλα αμφιταλαντευομαι μη μου αλλαξει τελευταια στιγμη καμια ωρα πτησης και τρεχω και δε φτανω(μιλαω για πτηση Ιουνη και Αυγουστου)Πετάξα με sky για Χανιά, αλλά δεν πέτυχα κάποιο από τα καινούργια, και στις 2 πτήσεις είχαν τα ATR 72.
Κάτι που δεν είχα παρατηρήσει, είναι ότι δεν έχουν 13 θέση.. Μόνο η sky express και το Καραϊσκάκης..
View attachment 343696
Επίσης ΠΟΛΥ αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι ενώ έχουν ματαίωσει το service εντός της καμπίνας για φαγητό και αναψυκτικό και την έκδοση του Fly magazine "λόγω COVID" , παρ'όλα αυτά μοιράστηκε στη καμπίνα αυτή η αχαρακτήριστη εφημερίδα..
View attachment 343697
Στην ερώτηση εάν έχουν μια καθημερινή, τα νέα, ένα ριζοσπάστη βρε αδερφέ, μου είπαν ότι έχουν μόνο αυτή..
Δεν έχουν service, δεν έχουν περιοδικό due to COVID, αλλά έχουν κίτρινο ταμπλόιντ...
Ήταν ταξίδι της τελευταίας στιγμής, οπότε δε ξέρω εάν είχαν υπάρξει αλλαγές στα δρομολόγια πιο πριν. Προτιμήθηκε λόγω πιο βολικής ώρας πτήσης (η Aegean έχει από Χανιά στις 7 το πρωί, η Sky στις 8:45)Εμεινες ευχαριστημενος απο τη πτηση?δε σου ακυρωσαν/αλλαξαν ωρα πτησης,ε?σκεφτομαι να πεταξω με την εταιρεια αυτη πρωτη φορα σε 2 νησια μιας και η αιγαιου εχει τις διπλες τιμες απλα αμφιταλαντευομαι μη μου αλλαξει τελευταια στιγμη καμια ωρα πτησης και τρεχω και δε φτανω(μιλαω για πτηση Ιουνη και Αυγουστου)
Συνολικές διαστάσεις της αποσκευής(μήκος-πλάτος-ύψος/βάθος).Καλησπέρα ξέρει κάποιος τι σημαίνει το 158 LCM ? 1 x 1Bag Up To 15Kg And 158Lcm ευχαριστώ
οκ ευχαριστώΣυνολικές διαστάσεις της αποσκευής(μήκος-πλάτος-ύψος/βάθος).