• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Skg-Ber με easy jet

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μια νορμάλ τιμή για πήγαινε-έλα βερολίνο είναι 70 ευρώ το άτομο (χωρίς αποσκευή).
70 ευρώ για Βερολίνο δεν είναι μια νορμάλ τιμή... είναι μια πολύ φτηνή τιμή όπως προκύπτει αν πολλαπλασιάσεις τα μίλια της μετ' επιστροφής διαδρομής με το λειτουργικό κόστος του τύπου αεροσκάφους που εκτελεί το δρομολόγιο ανά αεροπορικό μίλι... πραγματικά έχω βαρεθεί να ακούω άτομα να μετράνε τα αεροπορικά ναύλα σα Σκωτσέζοι και μετά να σπαταλάνε αλόγιστα χρήματα στον προορισμό τους (βλπ σε φαγητό, σε θέατρα και άλλες απολαύσεις και δεν εννοώ εσένα, μιλάω γενικότερα)... εγώ απ'την άλλη θεωρώ ότι και το αεροπορικό ταξίδι είναι μέρος του 'ταξιδιού' και πάντα πρέπει να υπάρχει ένα trade-off στο να ταξιδεύεις σαν άνθρωπος με αξιοπρέπεια και στο να πετάς με το χαμηλότερο δυνατό ναύλο.

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Χαχα. Καλα σου λεει κε North..αμεσως να με λιθοβολησεις :) Δικιο έχεις, αλλα εκανε εμμεση συγκριση με αυτο των Αθηνων που πάντα έχει φθηνότερα εισητήρια. Επίσης λογικό όμως είναι στην Αθήνα των 5εκατ. κατοίκων να χει κ μεγαλυτερη κίνηση... (Δεν ήξερα οτι στον Αραξο εχει αεροδρομιο, οσο ζω μαθαινω)

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
70 ευρώ για Βερολίνο δεν είναι μια νορμάλ τιμή... είναι μια πολύ φτηνή τιμή... πραγματικά έχω βαρεθεί να βλέπω άτομα να μετράνε τα αεροπορικά ναύλα σα Σκωτσέζοι και μετά να σπαταλάνε αλόγιστα χρήματα στον προορισμό τους (βλπ σε φαγητό, σε θέατρα και άλλες απολαύσεις και δεν εννοώ εσένα, μιλάω γενικότερα)... εγώ απ'την άλλη θεωρώ ότι και το αεροπορικό ταξίδι είναι μέρος του 'ταξιδιού' και πάντα πρέπει να υπάρχει ένα trade-off στο να ταξιδεύεις σαν άνθρωπος με αξιοπρέπεια και στο να πετάξεις με το χαμηλότερο δυνατό ναύλο.
Συμφωνώ σ αυτό που λες. Οκ το αεροπορικό είναι σαφεστατα μειζον κομματι του ταξιδιού. Αλλα για να το συγκεκριμενοποιησω όσο αφορά την ιζυ τζετ.. Αντε λόγω κίνησης απο αθήνα να χει πιο φθηνα ναυλα, αλλα στις βαλίτσες γιατί να έχει 14 ευρώ διαφορά στην τιμή; 20 απο Αθήνα, 34 ευρω απο Θεσσαλονικη. Αυτο ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω.:roll: Πάλι καλα που την ταξιδιωτική ασφάλιση την εχει φιξ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom