• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σιγκαπούρη Singapore Live!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δεν εχω παει Σιγκαπουρη και δεν ξερω αν 5 χρονια πριν υπηρχε το underwater park και το κολυμπι με καρχαριεs.
Η Σιγκαπουρη αλλαζει και καθε χρονο φιαχνουν και καινουρια πραγματα..ακουσα οτι μεχρι το 2010 τα Universal Studios θα φιαξουν ενα φοβερο theme park.

Δεν ξερω ποιοs παρακολουθει formula 1 , αλλα μαθατε οτι το 2008 η Σιγκαπουρη θα φιλοξενησει για πρωτη φορα αγωνα τηs F1 και μαλιστα θα ειναι ο πρωτοs νυχτερινοs αγωναs στουs δρομουs μπροστα στο λιμανι τηs Σιγκαπουρηs?

mike

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόντρεαλ-Ν.Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ένα έχω να πω. Εάν στην Αμερική ένιωθα σαν άξεστος χωριάτης, εδώ νιώθω πραγματικά σαν παρείσακτος. Κάτι σαν τον Μάξιμο που στεκόμενος μπροστά στο Κολοσσέο για πρώτη φορά αναφωνεί "Δεν ήξερα ότι ο άνθρωπος μπορεί να χτίσει τέτοια πράγματα".

Λες και δε μπήκαμε σε αεροπλάνο, αλλά σε χρονοκάψουλα. Η πόλη είναι λες και έχει έρθει από το μέλλον. Εξωπραγματική.

Δ.

Δεν μας στέλνεις καμιά φωτογραφία γιατί με αυτά που γράφεις μας τρελένεις!!!Δεν έχω δει φωτογραφίες απο Σιγκαπούρη.

ipanag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πριν 5 χρόνια που είχα πάει, κολύμπι με καρχαρίες δεν πήρε το μάτι μου. Μπορούσες να δεις όμως πίσω από ένα τζάμι σε κυλιόμενο διάδρομενο, κάτω από το νερό.
Mike, μέχρι να δούμε πιο πρόσφατες φωτογραφίες μπορείς να δεις στη σελίδα μου, τη Σιγκαπούρη 4.5 χρόνια πριν.

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Κάπου στις 28 Αυγούστου επιστέφει ο Δευκαλίωνας και θα μας γεμίσει φωτός και εντυπώσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ήρθα. Πάω να κοιμηθώ τρεις μέρες και τα λέμε μετά. :LOL:

maria

Member
Καλώς ήρθες! Περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις γιατί έχουμε κακομάθει με τις τελευταίες περιγραφές εδώ πέρα. :)

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Καλωσορισες....

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Το ξερεις οτι εχεις πολλες δουλειες να κανεις?Σε περιμεναμε σαν Μεσια για να μας λυτρωσεις!

La Chica

Member
Επόμενο Ταξίδι
Under Construction...
Ταξίδι-Όνειρο
AroundTheWorldIn80Days
Καλως ήρθες λοιπόν + από μένα..:D

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Welcome back!!:clap:
Περασαν οι τρειs μερεs , μην τεμπελιαζειs!:haha:
Πεs τα ΟΛΑ!!:D

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Πολυ ωραιεs!! Φοβερη χωρα!Μηπωs να προσγειωθω Σιγκαπουρη αντι για Κουαλα Λουμπουρ?
Νεο διλημμα :roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills