varis81
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- California
- Ταξίδι-Όνειρο
- Africa overland!!
Καλα οντως τα ψωνια δεν με ενδιαφερουν και πολυ !Οσον αφορα το Mt Kinabalu το σκεφτομασταν να παμε εκει για hiking αντι της Σιγκαπουρης αλλα ακομα δν εχουμε αποφασισει τιποτα!Μαλλον θα αποφασισουμε εκεινη τη στιγμη.Επισης το jungle train που ελεγα πριν ,ο φιλος μου εννοει την περιοχη απο Kota Bahru και κατω απο οτι μου πε (σημειωτεον ειναι ισπανος απο erasmus για αυτο δεν πολυσυνενοουμαστε μεσω intenet)Εγώ δεν σου είπα να κάτσεις λίγο στη Μαλαισία. Σου είπα να κάτσεις 2 βράδυα στην Κουάλα Λουμπούρ γιατί, σαν νέος που είσαι, ούτε στα πολυκαταστήματα θα ξαμολυθείς για ψώνια να φας 3 μέρες (στην Μπανγκόκ έτσι κι αλλιώς τα μαγαζιά είναι καλύτερα και φθηνότερα), άντε να πας στους Petronas Towers, τα άλλα, όπως σου είπα, είναι σαν μια μικρή Μπανγκόκ που θά'χεις μείνει ήδη 2-3 μέρες. Κι όλα αυτά, χωρίς να γνωρίζω ότι είχες ήδη κλείσει εισιτήριο - για να σε βοηθήσω να κανονίσεις καλύτερα.
Σαν άλλη εναλλακτική αντί του Kouching, σωστά σου είπαν, μπορείς να πάς 4 μέρες στην Kota Kinabalu (Sabah) και ν'ανέβεις και στο Mount Kinabalu. Χιλιάδες κόσμος πάει εκεί μόνο γι αυτό. Υπ' όψιν ότι το εισιτήριο για ΚΚ είναι ακριβότερο απ' ότι για το Κουτσινγκ και η πτήση διαρκεί πάνω απο 2 ώρες.
Δε νομιζω!Αφου τα κοιταζα σε 2 μηνες απο τωρα και σε 5 μηνες και ειχαν διαφορα αρκετη στη τιμη!Ισως να παιζει και ρολο το high/low season.Εκτός αν αλλάξει η πολιτική της εταιρίας, οι τιμές των εισιτηρίων δεν αλλάζουν είτε τα κλείσεις 6 μήνες πιο μπροστά είτε 45 μέρες. Ψάξτο με τις ημερομηνίες και θα δείς. Ακριβότερα είναι αν πρόκειται να ταξιδέψεις σε διάστημα μικρότερο του μήνα από την ημερομηνία κράτησης και όσο πλησιάζεις στη μέρα του ταξιδιού.
Thanks.Λαθη κανουμε ολοι,καλο κανουν μαθαινεις!Άντε καλό πτυχίο και καλά να περάσεις. Κι αν κάνεις κανένα λάθος μη το φέρεις βαρέως. Απλά θα ξέρεις καλύτερα για την επόμενη φορά.
Και κατι τελευταιο.Τι παιζει με τη βιζα για το Βιετναμ?Μπορω να την παρω στη BKK?Γιατι να στειλω το διαβατηριο μου ταχυδρομικως στη Ρωμη δεν παιζει!Αν και ο LP λεει οτι μπορεις να τη παρεις στα συνορα συστηνει να την εχεις απο πριν.