tatooine
Member
Κανονικά έπρεπε να σε πληρώνουν να ανέβεις με αυτούς.Singapore: €458 Non-Stop Scoot Flights from Athens (€549 with Luggage) EARLY Spring ! one way 203 euro !
Κανονικά έπρεπε να σε πληρώνουν να ανέβεις με αυτούς.Singapore: €458 Non-Stop Scoot Flights from Athens (€549 with Luggage) EARLY Spring ! one way 203 euro !
Υπερβολές.. Δεν ταξιδεύουν όλοι με μίλια στην άλλη άκρη του κόσμου..Κανονικά έπρεπε να σε πληρώνουν να ανέβεις με αυτούς.
Πολύ στριμωγμα;;;Κανονικά έπρεπε να σε πληρώνουν να ανέβεις με αυτούς.
Καλύτερα από τα Neo της Aegean πάντως. Πιο ευρύχωρα.Πολύ στριμωγμα;;;
Αντέχεται το 10ωρο;Καλύτερα από τα Neo της Aegean πάντως. Πιο ευρύχωρα.
Αν είσαι νέος όλα ανέχονται. Από κάποια ηλικία και μετά σου Ξινίζουν τα πάντα. Δοκίμασε να πας μια Λισαβώνα στις πίσω θέλεις με Αιγαίου και βάλε αυτή την εμπειρία επι 3 γιατί η απόσταση είναι μεγαλύτερη. Σημαντικό ρόλο παίζει και το ύψος. Μέχρι 180 σε άντρα είναι σχετικά καλα.Αντέχεται το 10ωρο;
Αν η τιμή ας πούμε ήταν 400 με Σκουτ 500 με τουρκις ποια θα διάλεγες; Έτσι να κάνουμε ένα γκάλοπ. Δεν έχω ταξιδέψει με τους Ασιάτες να το τονίσω.Είμαι 1,92 και αρκετά εύσωμος και την πάλεψα άνετα. 2 φορές έχω πετάξει και θα το ξαναέκανα (αν η τιμή φυσικά είναι καλή). Βολεύει και το απευθείας, γλιτώνεις χρόνο για τις ανταποκρίσεις από SIN.
Σημείωση, ο γυρισμός είναι 12ωρο...
Μα μη μπλεκόμαστε, για τέτοιες διαφορές ούτε λόγος.Αν η τιμή ας πούμε ήταν 400 με Σκουτ 500 με τουρκις ποια θα διάλεγες; Έτσι να κάνουμε ένα γκάλοπ. Δεν έχω ταξιδέψει με τους Ασιάτες να το τονίσω.
Ούτε ένα γκαλόπ δεν μ'αφήνεις να κάνω. .Μα μη μπλεκόμαστε, για τέτοιες διαφορές ούτε λόγος.
Αλλά η Σιγκαπούρη με Etihad, Turkish, Qatar κλπ δύσκολα πέφτει κάτω από 700-800 για να μη πω 1000.
Άμα βάλει η Turkish 500 ευρώ για Σιγκαπούρη τότε ειδοποία.
Τούρκους φυσικά, με πολύ άνετες θέσεις στην οικονομική, φοβερό IFE και πολύ καλό φαγητό. Και βαλίτσα που πληρώνεις χρυσή έξτρα στη Σκουτ. Μια φορά πήρα Σκουτ από και προς Βερολίνο με 787 και ήταν μια χαρά, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση.Ούτε ένα γκαλόπ δεν μ'αφήνεις να κάνω. .