evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
Ο κορωνοιός με βρήκε εδώ τελικά και όχι στην Ταυλάνδη!Like για τη σούπερ τιμή, όχι για τον κορωνοιό που σε βρήκε
Ο κορωνοιός με βρήκε εδώ τελικά και όχι στην Ταυλάνδη!Like για τη σούπερ τιμή, όχι για τον κορωνοιό που σε βρήκε
Για συγκεκριμένες ημερομηνίες ή ανοιχτές μέχρι κάποιο όριο;Παιδιά, το σημείωσα τότε που έψαχνα για να ξέρω πότε συμφέρει να κλείσω για Ασία. Βασικά, έστειλα email στον εαυτό μου για να μη χαθεί η πληροφορία. Φυσικά, μιλάμε για προcovid εποχή:
19/8/2019:
Η Scoot έβγαλε προσφορά 140 ευρώ / διαδρομή (για Σιγκαπούρη, Πουκέτ κτλ)
Ουσιαστικά, ήταν προσφορά 25% αλλά έπρεπε να τα κλείσεις 19-29 Αυγούστου.
Είχε πολύ συγκεκριμένη και καλή πολιτική προσφορών.Για συγκεκριμένες ημερομηνίες ή ανοιχτές μέχρι κάποιο όριο;
Γενικά όσες πληροφορίες μαζεύουμε καλό είναι.
Ναι όντως.Στα γενέθλιά μου μου έστελναν εκπτωτικό κουπόνι -15% εκτός το 2019 που δεν έλαβα.Είχε πολύ συγκεκριμένη και καλή πολιτική προσφορών.
Κατ' αρχάς με την εγγραφή σου στο site και μόνο, σου στέλνει στα γενέθλια σου κουπόνι εκπτωτικής αξίας 15%-25%, το οποίο αν θυμάμαι καλά μπορείς να το αξιοποιήσεις κάποιους μήνες μετά.
Επίσης δύο φορές το χρόνο έτρεχαν μεγάλες προσφορές έκπτωσης 25%-40%, συνήθως η μεγαλύτερη απ' αυτές το καλοκαίρι, μεταξύ Ιουλίου - Αυγούστου. Με μια τέτοια προσφορά όπως προαναφέρθηκε έκλεισα κι εγώ με 40% έκπτωση.
Ας επανέλθουν οι πτήσεις με το καλό (δε ξέρω αν θα γίνει μέσα στο 21) και βλέπουμε, ελπίζοντας η εταιρεία να κρατήσει την ίδια πολιτική.
Τέτοια λέγετέ μου και εμβολιάζομαι αύριο!Επιστρέφει το δρομολόγιο από 20/5 με τρείς πτήσεις την εβδομάδα.
Scoot to Europe in May: Singapore-Athens is back
Η Ασία είναι ανοιχτή?Επιστρέφει το δρομολόγιο από 20/5 με τρείς πτήσεις την εβδομάδα.
Scoot to Europe in May: Singapore-Athens is back
Μάλλον για προσεχώς ετοιμάζονται.Η Ασία είναι ανοιχτή?
Τέλειο νέο..Μάλλον για προσεχώς ετοιμάζονται.
΄Ολη η Ασία αν είναι ανοικτή είναι μεγάλη κουβέντα...Πρέπει να παρακολουθούμε κάθε χώρα ξεχωριστά...Ας το δούμε ότι δειλά-δειλά γίνονται κάποια βήματα μπροστά...Τέλειο νέο..