MarSim
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα,Νεα Υόρκη,Περού
Σ'ευχαριστώ πολύ..Κάθε πληροφορία μου είναι χρήσιμη ακόμη..Μέχρι τον Φεβρουάριο έχω αρκετό καιρό...Καλημέρα. Κάτι συνεβει και δεν είχα ειδοποιήσεις ,έτσι τώρα μόλις το είδα ,έχει περάσει καιρός ίσως δεν βοηθώντας πλέον. Εγώ αγόρασα το εισιτήριο με προσφορά 365 για Αθήνα Πουκετ. Μετά είδα πως αν είχα γράφει στο Scoot insider καθώς και στη κάρτα πόντων της sigapoore θα μπορούσα να έχω κάποιες έξτρα δυνατότητες και μελον τικ ες προδφορες. Μπείτε να το δείτε ίσως είναι καλύτερα έτσι και για την αγορά του εισιτηρίου. Επίσης έχουν και τηλέφωνο στο αεροδρόμιο και λίγες ημέρες πριν πετάξω θα ρωτήσω για σιγουριά αν πρέπει να τυπώσω τη κάρτα επιβίβασης εγώ η στα γκισέ χωρίς κανένα πρόβλημα η έξτρα χρέωση. Μοναδική εμπειρία που είχα με low cost ήταν με air Asia Πουκετ-Μπαγκογκ όπου μόνο με screen shot στα γκισέ τύπων αν χωρίς εξτρα χρέωση αλλά αν δεν είχες έξτρα βαλίτσα είχαν και μηχάνημα με κωδικό. .. Τώρα εδώ θα δούμε Γιαυτό είναι καλό αν κάποιος που πέταξε πρόσφατα να μας ενημερώσει σχετικά .
Συμφωνώ..Όποιος έχει ταξιδέψει πρόσφατα ας μας δώσει τα φώτα του σχετικά με το check in απο Αθήνα.Βασικά εγώ έχω απορία άν γίνεται online τελικά γιατί απ'ότι διάβασα παραπάνω δεν γίνεται ή έστω αν γίνεται σε μηχάνημα...Και μια τελευταία απορία..Κάνουμε check in απο Αθήνα με προορισμό Πουκέτ π.χ. ,γίνεται στάση στην Σιγκαπούρη κ όταν έρθει η ώρα πάμε απ'ευθείας για τον τελικό μας προορισμό.Όχι πάλι check in έτσι;;Μπορεί να πέταξα κ κοτσάνα τώρα αλλά πρώτη φορά σε άλλη ήπειρο τι να κάνω;Αγχώνομαι..Και ειδικά όταν τα κανονίσω όλα μόνη μου πρώτη φορά!!!!Γιαυτό είναι καλό αν κάποιος που πέταξε πρόσφατα να μας ενημερώσει σχετικά .
Last edited by a moderator: