• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Scoot Scoot:Αθήνα-Βερολίνο

SugarBlue

Member
Γνωρίζει κανείς αν σε πτήση Αθήνα - Βερολίνο με scoot μπορούμε να βγάλουμε κάρτα επιβίβασης στο αεροδρόμιο ή αν πρέπει να γίνει οπωσδήποτε ηλεκτρονικό check in πρώτα? Υπάρχει χρέωση όπως στη Ryanair?

jimp

Member
Έχει κανένας εικόνα αν σε κοινή κράτηση 2/3 ατόμων δίνει θέσεις μαζί όταν γίνεται το online check in ή μας στέλνει να πιάσουμε από μια γωνιά του αεροπλάνου;

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Έχει κανένας εικόνα αν σε κοινή κράτηση 2/3 ατόμων δίνει θέσεις μαζί όταν γίνεται το online check in ή μας στέλνει να πιάσουμε από μια γωνιά του αεροπλάνου;
Όσες φορές έχω πετάξει με τη Scoot έχω πετάξει solo, αλλά:
1. Το δρομολόγιο είναι το ένα σκέλος από το Σιγκαπούρη - Αθήνα - Βερολίνο
2. Όλες τις φορές δεν έπεφτε καρφίτσα μέσα

Οπότε, χωρίς on-line check-in, θα υπέθετα ότι πιθανόν να είστε χώρια (το 787-8 έχει ήδη διάταξη 3-3-3). :rolleyes-80:

jimp

Member
Όσες φορές έχω πετάξει με τη Scoot έχω πετάξει solo, αλλά:
1. Το δρομολόγιο είναι το ένα σκέλος από το Σιγκαπούρη - Αθήνα - Βερολίνο
2. Όλες τις φορές δεν έπεφτε καρφίτσα μέσα

Οπότε, χωρίς on-line check-in, θα υπέθετα ότι πιθανόν να είστε χώρια (το 787-8 έχει ήδη διάταξη 3-3-3). :rolleyes-80:
Θα κάνω online check in, αυτό που ρωτάω είναι αν βάζει όσους είναι στην κράτηση μαζί ή ξεχωριστά σε στυλ ryanair

GTS

Member
Εμείς πάντως πρόσφατα δεν μπορέσαμε να κάνουμε ον λαιν τσεκ ιν, δε μας επέτρεπε το σύστημα της εταιρείας και το κάναμε στο γκισέ.

jimp

Member
Εμείς πάντως πρόσφατα δεν μπορέσαμε να κάνουμε ον λαιν τσεκ ιν, δε μας επέτρεπε το σύστημα της εταιρείας και το κάναμε στο γκισέ.
Οκ, είχατε από πριν αγορασμενες θέσεις ή δεν είχατε και σας έβαλαν μαζί (ή όχι;)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.606
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom