Προτείνω Αυστρία Saltzburg, αν κανονίσετε να μείνετε στο halstad, θα είναι σαν να ζείτε ένα παραμύθι. Είναι το πιο όμορφο παραλίμνιο χωριό της Ευρώπης.Καμιά Βιέννη τι τοπία να δει ακριβώς;
Στο Salzburg συμφωνώ εν πρώτοις,αν και τα αεροπορικά είναι λίιιγο τσιμπημένα για να προσγειωθείς στην πόλη.Θα μπορούσαν να κάνουν και μια ημερήσια εκδρομούλα στο Hallstatt και να περάσουν ζάχαρη.Είναι όντως δυνατή επιλογή.
Η Βαυαρία επίσης είναι πια καλή περίπτωση με εύκολη και φτηνή προσέγγιση στο Μόναχο.Δεν ξέρω τι "κλίμα" παίζει με τους Γερμανούς μόνο αυτό τον καιρό.Η εκδρομή στο Neuschwanstein επιβάλλεται.
Η Ελβετία είναι μια άλλη περίπτωση αλλά θα πρέπει να κινηθείτε,κατά τη γνώμη μου, για να την ευχαριστηθείτε.Μια εύκολη προσέγγιση για 5 μέρες είναι η Βέρνη και οι κοντινοί της προορισμοί (Interlaken,Thun,Lucerne).Πιθανόν με διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη για να μην κάνετε μπρος πίσω.
Τέλος εγώ θα σκεφτόμουν και κάτι πιο αλλιώτικο.Όπως π.χ. μια Κρακοβία.
Αυτό ακριβώς αναζητούμε!!! Το θέμα είναι αν θα είναι κατάλληλο μέρος αυτή την περίοδο, η τέλη Ιανουαρίου η στα μέσα Φεβρουαρίου λέμε να πάμε.Προτείνω Αυστρία Saltzburg, αν κανονίσετε να μείνετε στο halstad, θα είναι σαν να ζείτε ένα παραμύθι. Είναι το πιο όμορφο παραλίμνιο χωριό της Ευρώπης.
Η περιοχή προσφέρεται για ρομαντικούς περιπάτους, που ταιριάζουν στην περίπτωσή σου, είναι κατάλληλη για χαλάρωση και ξεκούραση.Καλό ταξίδι.
Αυτό ακριβώς αναζητούμε!!! Το θέμα είναι αν θα είναι κατάλληλο μέρος αυτή την περίοδο, η τέλη Ιανουαρίου η στα μέσα Φεβρουαρίου λέμε να πάμε.
Δες αυτό για πανσιόν Halstead Ξενοδοχεία και B&B: Διαβάστε Halstead Κριτικές Ξενοδοχείων και Συγκρίνετε Τιμές - TripAdvisor. Εγώ είχα αυτοκίνητο, είναι πιο ξεκούραστο, επίσης μπορείς να κινηθείς καλύτερα. Οι δρόμοι είναι πάντα καθαροί από χιόνι. Το ταξίδι αυτό μου έχει μείνει αξέχαστο. Οτι πληροφορία θες ρώτησε με.Μου φαίνεται πως καταλήξαμε, θα χρειαστούμε και αμάξι εκεί;
Άλλο το Halstead (στο Ηνωμένο Βασίλειο) και άλλο το Hallstatt (στην Αυστρία).Δες αυτό για πανσιόν Halstead Ξενοδοχεία και B&B: Διαβάστε Halstead Κριτικές Ξενοδοχείων και Συγκρίνετε Τιμές - TripAdvisor. Εγώ είχα αυτοκίνητο, είναι πιο ξεκούραστο, επίσης μπορείς να κινηθείς καλύτερα. Οι δρόμοι είναι πάντα καθαροί από χιόνι. Το ταξίδι αυτό μου έχει μείνει αξέχαστο. Οτι πληροφορία θες ρώτησε με.
Έχεις να προτείνεις κάπου συγκεκριμένα για διαμονή; Φτάνουν 5 μέρες για το ταξίδι; Από Βιέννη με τρένο πάει σωστά;Δες αυτό για πανσιόν Halstead Ξενοδοχεία και B&B: Διαβάστε Halstead Κριτικές Ξενοδοχείων και Συγκρίνετε Τιμές - TripAdvisor. Εγώ είχα αυτοκίνητο, είναι πιο ξεκούραστο, επίσης μπορείς να κινηθείς καλύτερα. Οι δρόμοι είναι πάντα καθαροί από χιόνι. Το ταξίδι αυτό μου έχει μείνει αξέχαστο. Οτι πληροφορία θες ρώτησε με.
Χαχα όντως.:xmas_mrgreen:
Άλλο το Halstead (στο Ηνωμένο Βασίλειο) και άλλο το Hallstatt (στην Αυστρία).
έκανα λάθος συγγνωμη το αντιστοιχο είναι Hallstatt Hotels and B&Bs: Read Hallstatt Hotel Reviews and Compare Prices - TripAdvisorΆλλο το Halstead (στο Ηνωμένο Βασίλειο) και άλλο το Hallstatt (στην Αυστρία).