• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

s247.gr Κόσμος Ειδήσεις Σφάζονται για το νερό και τα ζώα

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία του ΟΗΕ για τις φυλετικές συγκρούσεις στο Νότιο Σουδάν. Πάνω από 600 νεκροί μέσα τέσσερις ημέρες

Τουλάχιστον 600 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και περισσότεροι από 985 έχουν τραυματιστεί στις συγκρούσεις στο Νότιο Σουδάν, ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη.
Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη στο κρατίδιο Τζόνγκλεϊ στο Νότιο Σουδάν, δήλωσε ο Φαρχάν Χακ, ένας εκπρόσωπος του ΟΗΕ.
Μία ομάδα του ΟΗΕ έχει σταλεί στο κρατίδιο Τζόνγκλεϊ, ενώ η υπεύθυνη των Ηνωμένων Εθνών στο Νότιο Σουδάν Χίλντε Τζόνσον κάλεσε σε αυτοσυγκράτηση τα εμπλεκόμενα μέρη.
Το Σάββατο, εκπρόσωπος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην πρωτεύουσα Τζούμπα ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 58 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στις συγκρούσεις ανάμεσα σε φυλές λόγω των διαφορών τους για ζώα.
Διάφορες φυλές μάχονται για βοσκότοπους, νερό και τα βοοειδή, που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της τοπικής οικονομίας, εδώ και αιώνες.

Σφάζονται για το νερό και τα ζώα - NEWS247

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παρακαλώ ειδήσεις για πολέμους, σφαγές, κλπ να μπαίνουν στο social.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
λάθος μου παρακαλώ πολυ να το μεταφέρετε.
ευχαριστώ.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το έχω μεταφέρει ήδη, γενικώς αυτές τις μέρες όλο μετακομίσεις είμαι, όποιος θέλει μπράτσα με φωνάζει :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.793
Μέλη
39.521
Νεότερο μέλος
charis75

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα