giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Α δε λέωΚαλοκαιρινός οίστρος by giannismits! Τέλεια! Βιέννη να υποθέσω...;
Αφού δεν υπάρχει κάτι νέο στον ορίζοντα αναμοχλεύω περασμένα ταξίδια!
Α δε λέωΚαλοκαιρινός οίστρος by giannismits! Τέλεια! Βιέννη να υποθέσω...;
Και πάνω που είχα αρχίσει να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, με τσάκωσες!Και γιατί να τη μεταφέρει ο @silverserfer? Δεν κατάλαβα! Να τη μεταφέρει η @katkats ! χαχαχαχα!!!
Το ξέρω καλέΌχι δεν κάνω διακρίσεις.
Όποιος προλάβει λοιπόν!Απλά τις τελευταίες μέρες ο @silversurfer έχει πιάσει δουλειά και έχει μεταφέρει πολλές ιστορίες.
Αν θέλει η @katkats να τη μέταφέρει κανένα πρόβλημα
Σ'ευχαριστώ αγαπητή Ισαβέλλα.Μου βάζεις ιδέες! Η όμορφη αφήγηση ήταν η αρχή του κακού και οι έξοχες φωτογραφίες το τελειωτικό χτύπημα. Σ' ευχαριστώ!
Σ'ευχαριστώ κορίτσι!Μαγευτικές οι φωτός της λίμνης Bled, η οποία αποτελεί και δικό μου ταξιδιωτικό απωθημένο!
Μπράβο Γιάννη και στα επόμενα!
Πάντως τον Ιούλιο ήταν ήδη τελειωμένη η ιστορία.Καταπληκτικά! Ι FEEL S-LOVE-NIA!
Ήμουν και εγώ για μια εβδομάδα τον Αύγουστο και συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου με το παραπάνω, πανέμορφη χώρα! Δυστυχώς δεν είχες γράψει ακόμα την ιστορία σου όταν έψαχνα πληροφορίες στο φόρουμ.
Εμείς επιλέξαμε την φύση και τα βουνά και ήταν υπέροχα...ωστόσο η bled με απογοήτευσε λίγο....το μόνο που μου άρεσε ήταν βαρκάδα και το νησάκι!Πράγματι η bohinj είναι πανέμορφη και το μπάνιο στα πράσινα νερά ,υπέροχη εμπειρία!
Όσο για την αγορά τροφίμων, πήρα μέρος μαγειρεύοντας και πέρασα πολύ ωραία!
Thank you φίλε μου.Τύφλα να'χουν οι ταξιδιωτικοί οδηγοί..
Πιο αναλυτική περιγραφή, δεν γίνεται..
Μπράβο!