Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Ίσως περισσότερο στους Κροάτες να ισχύει αυτό. Κι εγώ μη νομίζεις λέω ότι έχω διαβάσει. Ότι αυτή η άποψη επικρατεί. Πάντως γεωγραφικά δεν τη λες τη Σλοβενία ακριβώς Βαλκάνια. Σίγουρα επιρροές έχει από Ιταλία κυρίως προς αδριατική μεριά. Πάντως από τη στιγμή που άνηκε στο βασίλειο της Γιουγκοσλαβίας είναι κομμάτι της ιστορίας της θέλουν δεν θέλουν.
Όμως κάλλιστα θα μπορούσε να είναι κομμάτι της Αυστρίας ή της Ιταλίας.
Χεχεχε...Οκτωμβρη παω Βιεννη....εε τι να πω.....?...μεχρι τωρα παραπονιόμουν κ ελεγα "μα ολα εγω πρεπει να τα κανω?"....να μωρε που βρεθηκε ενας ανθρωπος να κανει κατι να το βρω ετοιμο..... Μολις κατεβεις Κρητη δωσε σημα...εχεις φιλοξενία για οσο θες....!!!!!χαχα
Βιέννη και Μπρατισλάβα. Λέω μετά τη Σλοβενία να γράψω ιστορία. Όχι γιατί θα γράψω κάτι καινούριο για τη Βιέννη, αλλά γιατί η Μπρατισλάβα δεν έχει αναλυθεί και γιατί ήταν ένα ανοιξιάτικο τέλειο ταξίδι και γιατί την καημένη την Βιέννη ξενέρωτη την ανεβάζουν, ξενέρωτη την κατεβάζουν Και επίσης γιατί κατάφερα την μεγάλη και σοβαρή Βιέννη με τα χίλια-δυο αξιοθέατα να την κάνω κι αυτή χαλαρή! Το χουμε οι Θεσσαλονικείς φαίνεται