Xrhraki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γερμανία, Ελβετία, Γαλλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Rovaniemi & Norway..
Είναι στο πρόγραμμα, πρέπει να δούμε και τη Πίζα εξάλλου!Πολύ ωραία και κατατοπιστική η ιστορία σου για δύο πόλεις που έχω δει κι εγώ και εκτιμώ τη καθεμια ξεχωριστά. Εύχομαι να επιστρέψετε κι αυτή τη φορά με διανυκτέρευση στη Φλωρεντία και γιατί όχι, τις γύρω περιοχές της Τοσκάνης.
Από περιέργεια άνοιξα τις δικές μου σημειώσεις γιατί θυμόμουν κάτι αντίστοιχο, και είδα ότι την μία από τις ημέρες που ήμουν στη Ρώμη, το κοντέρ έγραψε 39278 βήματα, ή καλύτερα 31,3 χιλιόμετρα (μόνο στην Αβάνα κατάφερα να φτάσω αυτό το νούμερο), γεγονός που αποδεικνύει πόσο ευχάριστη και βολική είναι αυτή η πόλη για περπάτημα!
Βεβαια σε καμία περίπτωση δε θα 'λεγα το ίδιο με 40 βαθμούς...
Η διαφορά είναι πως πήρες τη μακαρονάδα σου από ένα ωραίο ιταλικό εστιατόριοpizza fan για να τιμήσει την Ιταλία? Χριστέ μου τί ιεροσυλία! Πάντως κάτι παρόμοια "νόστιμα" τα κάνω και εγώ. Το βράδυ που γύρισα από Ιταλία το προηγούμενο καλοκαίρι, παρήγγειλα spaghetti με θαλασσινά από ένα ωραίο ιταλικό εστιατόριο (θα δώσω λεπτομέρειες στο αντίστοιχο thread περί εστιατορίων της Αθήνας). Δύο ώρες είχα προσγειωθεί στην Αθήνα και ήθελα ακόμα γεύση Ιταλίας
Εγώ πάντως πήρα σουβλάκι