syrianaki
New Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Καλησπέρα σε όλους!!!!χαίρομαι πολύ που είμαι πλέον μέλος της παρέας σας!!!έχω ταξιδέψει άπειρες φορές με τις ιστορίες σας...Θα ήθελα τα φώτα σας για ένα ταξίδι που σκεφτόμαστε να κάνουμε αρχές Απρίλη. Με προτροπή δική μου λέμε να ξεκινήσουμε 4 άτομα από Σύρο με αυτοκίνητο κ να κάνουμε ένα roadtrip μέσω fyrom, Σερβίας, Ρουμανίας, Ουγγαρίας κ Αυστρίας!!!!υπερβολή? θα έχουμε στη διάθεση μας 10-12 μέρες max. Είναι ένα ταξίδι που θέλουμε πολύ καιρό να κάνουμε, αλλά πάντα κάτι μας σταματούσε. τώρα όμως, που ο προγραμματισμός των αδειών μας είναι λίγο αβέβαιος "πάτησα σ'αυτό" κ πρότεινα αυτό το ταξίδι, με τη λογική ότι δεν χρειάζεται να κλείσουμε εισιτήρια ή ξενοδοχεία!!!! θα φτιάξουμε απλά το δρομολόγιό μας, θα φορτώσουμε χάρτες στο gps κ όπου μας αρέσει θα μένουμε!!! κ εδώ θέλω τη βοήθειά σας!!!!! η εποχή είναι κατάλληλη γι' αυτό το ταξίδι?θα έχουμε πρόβλημα να βρούμε κατάλυμα για διανυκτέρευση? οι συνθήκες στα σύνορα πως είναι? με ταυτότητα νέου τύπου κ πράσινη κάρτα ασφάλειας είμαστε οκ ή θέλουμε κ διαβατήριο κ δίπλωμα νέου τύπου? αυτά για αρχή...περιμένω με αγωνία πληροφορίες!!!!