;Αμ,θες Βενετία θες και εξωτερική!
Ναι, και μου άρεσε. Προσπάθησε, αν το επιλέξεις και μπορείς, να είσαι εκεί τη μέρα που έχει flea market με αντίκες (αν θυμάμαι καλά είναι δύο φορές το μήνα). Μπορεί, αν είσαι τυχερή (και σ΄ενδιαφέρουν τα "παλιά") "ν' αποζημειωθείς" για ολόκληρο το ταξίδι σου.arrezo έχει πάει κανείς?
Η οδηγηση στην ιταλια και ειδικα στην τοσκανη ειναι πανευκολη και βασικα πανεμομορφη. Ξεκινωντας απο ρωμη για σιενα, θα περασετε montepulciano. Φυσικα θα αποφυγετε autostrada. Προσοχη μονο γιατι η Φλωρεντια εχει δακτυλιο (υπαρχει σχετικο θεμα για να ενημερωθεις.).καλημέρα σε όλους,
osfialgia 1 θα νοικιάσουμε για 6 άτομα υπάρχει κατηγορία κ λέγεται αν δεν κάνω λάθος που εξυπηρετεί 6 άτομα.
σαιτας και εγώ θα ήθελα να ξεκινήσουμε οδικώς από ρώμη αλλά μην έχοντας ξαναοδηγήσει στο εξωτερικό φοβηθήκαμε και ενω αρχικά δεν σκεφτόμασταν καθόλου για αυτοκίνητο διαβάζοντας τα διάφορα θέματα στο φόρουμ αλλάξαμε γνώμη. βρε παιδιά έχει κανείς υπόψη του κανένα χάρτη να μου προτείνει που να έχει επιμέρους μικρότερους χάρτες περιοχών της τοσκάνης (που θέλω να επισκεφθώ ) γιατί τα πάντα από εστιατόρια μέχρι αξιοθέατα τα αποτυπώνω στους χάρτες μου πριν από κάθε ταξίδι
arrezo έχει πάει κανείς?
φιλιά σε όλους σας