domino
Member
κατα την διαδικασια έκδοσης, την στιγμή της καταχώρησης της πινακίδαςΠώς το κάνεις αυτό??
κατα την διαδικασια έκδοσης, την στιγμή της καταχώρησης της πινακίδαςΠώς το κάνεις αυτό??
Σε ευχαριστώ πολύ.κατα την διαδικασια έκδοσης, την στιγμή της καταχώρησης της πινακίδας
ναι, δες και την πιθανοτητα να νοικιασεις απο Τεργεστη . Πριν 15 χρονια ηταν τα μονα γραφεια που προσφεραν μεταβαση στην Σλοβενια και Κροατια. Μηπως εχουν σημερα χαμηλοτερο επασφαλιστρο και καλυτερη τιμη ;Ναι, από το αεροδρόμιο. Εννοείς να μπω στο σαιτ της βινιέτας και να βάλω το νούμερο του αυτοκινήτου??
ναι, δες και την πιθανοτητα να νοικιασεις απο Τεργεστη . Πριν 15 χρονια ηταν τα μονα γραφεια που προσφεραν μεταβαση στην Σλοβενια και Κροατια. Μηπως εχουν σημερα χαμηλοτερο επασφαλιστρο και καλυτερη τιμη ;
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την πρόταση. Το αυτοκίνητο έχει κλειστεί από τον Φεβρουάριο και το κόστος διέλευσης συνόρων ήταν 15
Παρακαλώ . για αυτό συμμετέχουμε εδώ.
Για βοήθησε και εσύ μιας και κλείνω την ενοικίαση τελευταία στιγμή.
Τι διαφορά έχει η ενοικίαση σου εάν την έκανες σήμερα ;
15 ευρώ ανα ημερα; και για Κροατια και για Σλοβενια;
Λοιπόν εγώ για 6 μέρες το νοίκιασα 200 ευρώ. Σήμερα η ίδια εταιρία έχει το ίδιο αυτοκίνητο 668 ευρώ. Βλέποντας και στην autoeurope υπάρχει η πιο φτηνή εταιρία η Keddy με 250 ευρώ. άρα οι τιμές έχουν ανέβει.Παρακαλώ . για αυτό συμμετέχουμε εδώ.
Για βοήθησε και εσύ μιας και κλείνω την ενοικίαση τελευταία στιγμή.
Τι διαφορά έχει η ενοικίαση σου εάν την έκανες σήμερα ;
15 ευρώ ανα ημερα; και για Κροατια και για Σλοβενια;
Ευχαριστώ. Ναι, έχουν διαφορά.Λοιπόν εγώ για 6 μέρες το νοίκιασα 200 ευρώ. Σήμερα η ίδια εταιρία έχει το ίδιο αυτοκίνητο 668 ευρώ. Βλέποντας και στην autoeurope υπάρχει η πιο φτηνή εταιρία η Keddy με 250 ευρώ. άρα οι τιμές έχουν ανέβει.
Στα συνορα πληρωνεις, δε θελει τιποτα, πας εκει, και τελοςΒλέπω ότι χρειάζεται αριθμό κυκλοφορίας. εγώ θα έχω νοικιασμένο αυτοκίνητο, οπότε μάλλον πρέπει να την βγάλω εκεί.