nevada_geo
New Member
Καλησπέρα σας! Είμαι καινούρια στο foroum και ζητάω τη βοήθεια σας! Σχεδιάζουμε με το φίλο μου να πάμε τέλη Απριλίου ένα road trip ξεκινώντας με το αυτοκίνητο μας από Πάτρα για Αγκόνα και από εκεί για Ιταλική και Γαλλική Ριβιέρα. Οπότε θα χρειαστώ τη βοήθεια σας για να οργανώσω σωστά τις διαδρομές, τις στάσεις μας, τις διαμονές μας, τα αξιοθέατα και το φαγητό. Αρχικά λέμε αφού φτάσουμε Ιταλία να κάνουμε μία διανυκτέρευση κάπου ιταλική Ριβιέρα (Portofino) - εκτός αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση- και την επόμενη ημέρα να πάμε απευθείας Μασσαλία για μία μέρα διανυκτέρευση. Έπειτα να κάνουμε τη γραμμή (της επιστροφής) Μασσαλία έως το San Remo με ενδιάμεσες στάσεις σε Σαιντ Τροπέ, Κάννες , Νίκαια, Μονακό, Μόντε Κάρλο και πριν την επιστροφή για Ελλάδα μέσω Αγκόνας να κάνουμε μία στάση στο Cinque Terre.. Διάρκεια ταξιδιού λέμε για 8 ημέρες.
Αρχικά θα ήθελα να μου προτείνετε τις πόλεις που θα ήταν καλό να επιλέξω για τη διαμονή μου όπως επίσης τις πόλεις που πρέπει να βάλουμε στο πρόγραμμα εκτός από αυτές που ανέφερα για να επισκεφθούμε..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Αρχικά θα ήθελα να μου προτείνετε τις πόλεις που θα ήταν καλό να επιλέξω για τη διαμονή μου όπως επίσης τις πόλεις που πρέπει να βάλουμε στο πρόγραμμα εκτός από αυτές που ανέφερα για να επισκεφθούμε..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!