Εμένα μου άρεσε πολύ η λίμνη Koenigssee στο Berchtesgaden αλλά και όλες οι περιοχές και πόλεις που σκέφτεσαι να επισκεφτείς είναι θαυμάσιες.Ναι το έχω διαπιστώσει αυτό Θα μου προτεινες να αφαιρεσω κατι και να προσθεσω κατι απο τα παραπανω??
Στη στάση για φαγητό που κάναμε στο Innsbruck, φάγαμε στη μπυραρία Augustiner (Stiftskeller). Ηταν καλοκαίρι και καθίσαμε στο πίσω μικρό σοκάκι που ήταν πιο ήσυχο. Το μαγαζί από την μπροστινή πλευρά είχε μεγάλο biergarten με πολύ κόσμο και μέσα ήταν τεράστιο με διάφορες και διαφορετικές αίθουσες.Μέρα 3: αναχώρηση για fussen με ενδιάμεση στάση για βόλτα και φαγητό στο Innsbruck. Πρόταση για φαγητό στο Innsbruck;
Το ξέρω ότι το πρόγραμμα είναι πολύ φιλόδοξο και επίσης δεν θέλουμε να είμαστε όλη τη μέρα στο τρέξιμο. Ούτε τα πολλά μουσεία και παλάτια είναι στο πρόγραμμά μας. Γί´ αυτό και έχουμε βάλει υπό προϋποθέσεις την επίσκεψή μας σε mittenwald και dinkelsbuhl, που μάλλον δεν θα γίνουν. Δεν θα κάνουνε πάνω από 250 χλμ τη μέρα και η δεύτερη και Πέμπτη μέρα δεν θα έχει καθόλου οδήγηςη γιατί θα τις αφιερώσουμε σε saltzburg και rothenburg. Αφού λοιπόν την τέταρτη μέρα νωρίς το πρωί δούμε το neusweinstein και μετά κινηθούμε προς garmish, τι θα λέγατε για Oberammergau, παλάτι linderhof και Ettal; Μετά ανεβαίνουμε rothenburg. Κάποια πρόταση για φαγητό σε salzburg και rothenburg; Πως λέγεται η μπυραρία που έφαγες στο regensburg;Θα συμφωνησω oτι το προγραμμα ειναι πολυ γεματο και ειναι λογικο αφου η περιοχη εχει απιστευτες επιλογες.Για να καταλαβεις,τη συγκεκριμενη περιοχη την εχω κανει σε 2 15νθημερα ταξιδια και παλι εχω εκκρεμοτητες!Τελος παντων,προσωπικα θα προτεινα να δεις το Neusweinstein εσωτερικα.Το Mittenwald ειναι ομορφο αλλα δεν νομιζω οτι χωραει σ ενα τοσο πιεσμενο προγραμμα.Το ιδιο ισχυει και για το Dinkensbuhl,ειναι ωραιο αλλα οχι πιο πολυ απο το Rothenburg.Στο Regensburg ειχα φαει στην πιο ιστορικη μπυραρια της πολης διπλα ακριβως στη γεφυρα.Η συμβουλη μου ειναι να κανεις καποιες επιλογες και να μην φορτωσεις το ταξιδι σου πολυ.Ετσι κι αλλιως,ο,τι και να διαλεξεις θα ειναι υπεροχο και σιγουρα θα επιστρεψεις καποια στιγμη.
Υπάρχει περίπτωση Νοέμβρη μήνα να αντιμετωπίσουμε τέτοιες ουρές; Υπάρχει τρόπος να κάνω κράτηση νωρίτερα; Αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα τότε δεν μπαίνουμε.... Θα ξανά ρωτήσω για φαγητό στο saltsburg. Κάθε πρόταση δεκτή.....καλησπερα λιγες μερες για ολα αυτα.ομως επειδη εγω την πατησα φετοσ τον ιουλιο,για το καστρο πρεπει να κλεισεις απο πολυ πριν ξεναγηση και να εχεις υπομονη.θελεις τουλαχιστον μιση μερα μονο για το καστρο μιλαμε για απιστευτη ουρα καλο ταξιδι
Καλησπέρα!Θα ξανά ρωτήσω για φαγητό στο saltsburg. Κάθε πρόταση δεκτή.....