Βραζιλία Rio de janeiro

nikos19811

Member
Δεν θα χρειαστείς μετρητά. Έχουν δικό τους σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών μέχρι και ο ζητιάνος στον δρόμο κουβαλάει μηχανάκι. Για ασφαλεια κάνα 50ρικο ανάληψη με ρεβολουτ.
μπρα

Δεν πηγα ακριβως για τον λογο αυτο: μεγαλο κοστος και επισης απαιτουσε αρκετες εξτρα μερες που δεν διεθετα
κοίταξα τώρα πρέπει να πάρω αεροπλάνο να πάω και κοστίζει πολύ!!

varioAthens

Member

Taksidiwtis

Member
Σε περίπτωση που το αποφασίσουμε να πάμε;εχεις εμπειρία;
Εγω εκανα το Μαναους Σαο Παολο το Γεναρη του 2012 ερχομενος απο Ικιτος.Νομιζω ειναι 2-3 ωρες ταξιδι το εισιτηριο το πληρωσα ακριβα τοτε last minute σε ενα πρακτορειο. Νομιζω αξιζει να πατε ουτως η αλλως με αεροπλανο δεν υπαρχουν δρομοι απο το μαναους εκτος απο belen ,santarem με cargo boat το οποιο κανει καποιες μερες.Μπειτε στο kayak και βρειτε τα κοστη πηγαινε ελα νομιζω θα τα βρειτε πολυ φθηνα.

nikos19811

Member
Εγω εκανα το Μαναους Σαο Παολο το Γεναρη του 2012 ερχομενος απο Ικιτος.Νομιζω ειναι 2-3 ωρες ταξιδι το εισιτηριο το πληρωσα ακριβα τοτε last minute σε ενα πρακτορειο. Νομιζω αξιζει να πατε ουτως η αλλως με αεροπλανο δεν υπαρχουν δρομοι απο το μαναους εκτος απο belen ,santarem με cargo boat το οποιο κανει καποιες μερες.Μπειτε στο kayak και βρειτε τα κοστη πηγαινε ελα νομιζω θα τα βρειτε πολυ φθηνα.
απο σαο παολο είναι πιο εύκολο να πάω μαναους;
Γιατί λογικά θα πάω ριο μέσω σαο παολο

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Φυσικα βολταρω με τις προφυλαξεις που ανεφερα
Άντε ωραία, γιατί έχω και τον κολλητό που έχει πάθει αμόκ από την ώρα που έμαθε πως έκλεισα για Βραζιλία και νιώθω πως θα πάω και θα είναι όπως στην ταινία "Η πόλη του Θεού"

Taksidiwtis

Member
απο σαο παολο είναι πιο εύκολο να πάω μαναους;
Γιατί λογικά θα πάω ριο μέσω σαο παολο
Εχει κ απο Ριο κ απο Σαο Παολο ,δες τις τιμες μονο ,εγω τοτε πρεπει να ειχα δωσει 400€ περιπου one way και εφταδα combinas στο αλλο αεροδρομιο του Σαο Παολο καμια ωρα η 2 αποσταση απο την πολη.

nikos19811

Member
Εχει κ απο Ριο κ απο Σαο Παολο ,δες τις τιμες μονο ,εγω τοτε πρεπει να ειχα δωσει 400€ περιπου one way και εφταδα combinas στο αλλο αεροδρομιο του Σαο Παολο καμια ωρα η 2 αποσταση απο την πολη.
Το tour στον Αμαζόνιο πως το έκλεισες;από ίντερνετ;και πόσο κόστισε;

varioAthens

Member
Άντε ωραία, γιατί έχω και τον κολλητό που έχει πάθει αμόκ από την ώρα που έμαθε πως έκλεισα για Βραζιλία και νιώθω πως θα πάω και θα είναι όπως στην ταινία "Η πόλη του Θεού"
Αν πατε στο Καρναβαλι παντως μια εξτρα προσοχη θα χρειαζεται λογω σαρδελοποιησης…

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom