• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Revolut

nico4gr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αριζόνα
...Επίσης τα 1000 ευρώ το μήνα που δικαιούμαι δωρεάν μετατροπή, ανανεώνονται ημερολογιακά (πχ 1 Δεκέμβρη) ή 1 ένα μήνα από την προηγούμενη μετατροπή;
Ημερολογιακά αλλά όχι κάθε 1η του μήνα. Υποθέτω πως είναι από την ημέρα που άνοιξε ο λογαριασμός. Σε εμένα είναι κάθε 19 του μήνα.
Η ημερομηνία φαίνεται αν πατήσεις στο προφίλ, στο πλάνο και μετά στο exchange

Πάντως αν κατάλαβα καλά, πχ στην Αγγλία, είτε έχεις ευρώ είτε η έχεις αγοράσει λίρες, είναι το ίδιο σαν χρέωση, εκτός αν έχεις μετατρέψει τις λίρες σε καλύτερη ισοτιμία; Δλδ είναι μόνο θέμα ισοτιμίας ημέρας;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
εκτός αν έχεις μετατρέψει τις λίρες σε καλύτερη ισοτιμία;
Ακριβώς, το έχω διαπιστώσει σε όλες τις χώρες ότι δουλεύει καλύτερα σε τοπικό νόμισμα, αν έχεις αλλάξει εκ των προτέρων με καλή ισοτιμία. Αλλιώς εφαρμόζει μόνη της η εφαρμογή αυτή που ισχύει εκείνη την ώρα.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Καλησπέρα. Αν στείλω από την ρεβολουτ λεφτά στον λογαριασμό μου, θα έχω κάποια προμήθεια???

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Καλησπέρα. Αν στείλω από την ρεβολουτ λεφτά στον λογαριασμό μου, θα έχω κάποια προμήθεια???
Είμαι σχεδόν βέβαιος πως η revolut δεν θα σε χρεώσει κάποια προμήθεια εφόσον ο λογαριασμος σου ειναι μεσα στο πλαισιο του SEPA region. Δεν ξέρω ομως αν η τραπεζα σου κρατησει καποια προμηθεια για εισερχόμενο έμβασμα.
Δες και αυτο το εργαλείο που έχει για international transfers
https://www.revolut.com/en-GR/inter...MzI3OTI3MDc.*FPAU*OTQ0NDI0MzIyLjE3MzI3OTI3MDc.

8avos

Member
Απο 4-5€ είχα εγω τελευταία φορά που το έκανα!

Αυτά τα κράτα το ελληνικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και εξαρτάται από τράπεζα σε τράπεζα.

nico4gr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αριζόνα
Από τη ρεβολουτ όχι. Από την ελληνική τράπεζα, εξαρτάται αν και πόσο χρεώνουν το εισερχόμενο έμβασμα
Η Εθνική νομίζω χρεώνει 3€ και η Πειραιώς 4€ για ποσά μεγαλύτερα των 20€ περίπου

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.660
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom