Sam-chal
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Απρογραμμάτιστο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού, Χιλή, Βολιβία
Άλφα, εμένα δεν μου χρεώνει.Υπάρχει ελληνική τράπεζα που δεν χρεώνει προμήθεια σε ανάληψη μετρητών από την revolut;
Άλφα, εμένα δεν μου χρεώνει.Υπάρχει ελληνική τράπεζα που δεν χρεώνει προμήθεια σε ανάληψη μετρητών από την revolut;
Όταν είναι κλειστά τα χρηματιστήρια. Δηλαδή από την Παρασκευή 5μ.μ. έως την Κυριακή 6μ.μ. ώρα Νέας Υόρκης, που για την Ευρώπη μεταφράζεται σε Σαββατοκύριακο (Παρασκευή 11μ.μ. έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής CET)Λογικά κάπου θα έχει απαντηθεί αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό:
Η μετατροπή που αποφεύγουμε να κάνουμε τα Σαββατοκύριακα, ισχύει και για τις αργίες; Δηλαδή αν κάποιος δεν αλλάξει νόμισμα μέχρι αύριο, για να μην έχει επιπλέον χρέωση θα πρέπει να κάνει την αλλαγή την Τετάρτη ή και η Δευτέρα είναι οκ παρόλο που είναι Χριστούγεννα;
Revolut. Σε μετρητά το πολύ 50€ και κυρίως σε χαρτονομίσματα των 5 και 10 καθώς και κάποια κέρματαΚαλησπέρα σας!
Για ταξίδι στο Παρίσι τί θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιήσουμε για τις πληρωμές μας? Χρεωστική, πιστωτική ή revolut (την οποία έχουμε αλλά δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ)?
Επίσης πόσα μετρητά πιστεύετε ότι θα πρέπει να έχουμε μαζί μας για διαμονή 5 νύχτες (2 ενήλικες κ 2 παιδιά)?
Έχω χάσει κάτι; Δεν είναι ακριβώς το ίδιο να χρησιμοποιήσεις χρεωστική ή πιστωτική ή μετρητά ως προς το οικονομικό συμφέρον σου; Και η revolut που κάνει τη διαφορά;Revolut. Σε μετρητά το πολύ 50€ και κυρίως σε χαρτονομίσματα των 5 και 10 καθώς και κάποια κέρματα
Κάνει διαφορά σε θέματα συναλλαγματος και ευκολία χρήσηςΈχω χάσει κάτι; Δεν είναι ακριβώς το ίδιο να χρησιμοποιήσεις χρεωστική ή πιστωτική ή μετρητά ως προς το οικονομικό συμφέρον σου; Και η revolut που κάνει τη διαφορά;
Κάνει διαφορά σε θέματα συναλλαγματος και ευκολία χρήσης
Για το Παρισι (και τις χωρες που χρησιμοποιουν ευρω) δεν εχουν καμια διαφορα οι ελληνικες χρεωστικες με τη revolut.Έχω χάσει κάτι; Δεν είναι ακριβώς το ίδιο να χρησιμοποιήσεις χρεωστική ή πιστωτική ή μετρητά ως προς το οικονομικό συμφέρον σου; Και η revolut που κάνει τη διαφορά;