AntRo
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- All over the world
1)Αν δεν εχεις αλλαξει απο πριν Ευρω σε Φιορινια και εχεις μονο Ευρω στο λογαριασμο θα στα μετατρεψει αυτοματα με τη τρεχουσα συναλλαγματικη αξια που θα δινει η Revolut στην εφαρμογη της εκεινη τη στιγμηΚαλημέρα.
Σε 10 μέρες πάω Βουδαπέστη.
Εϊναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσω revolut σε ταξίδι και έχουν δημιουργηθεί ορισμένες απορίες.
1. Για να μπορώ να κάνω από εκεί ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ πρέπει πρώτα να πάω στην εφαρμογή και να κάνω 200 ευρώ σε HUF? Έπειτα αυτά τα HUF θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από οποιοδήποτε ΑΤΜ υποστηρίζει VISA-MASTERCARD?
2. Μέχρι 200 ευρώ ανάληψη είναι δωρεάν και μετά έχω χρέωση προμήθειας 2%?
3. Για να πληρώνω στα καταστήματα σε HUF πρέπει και πάλι να ανταλλάξω συνάλλαγμα από την εφαρμογή και να έχω υπόλοιπο σε HUF ή το κάνει αυτόματα αρκεί να έχω χρήματα στην κάρτα (έστω και σε ευρώ?)
2)Μεχρι 200€ ειναι δωρεαν οταν μιλαμε για ευρω. Αλλα το atm εκει θα σου ζητησει ποσο αναληψης σε Φιορινια. Οποτε πρεπει να κανεις την μετατροπη μονος (με βαση το exchange rate της revolut) και να δεις μεχρι ποσα φιορινια μπορεις να κανεις αναληψη ωστε να μην εφαρμοστει η προμηθεια.
3)Οτι και στην περιπτωση 1. Αν εχεις Φιορινια θα τραβηξει πρωτα απο εκει. Αν το ποσο δεν επαρκει θα τραβηξει απο τα Ευρω που θα εχεις και θα τα μετατρεψει αυτοματα συμφωνα με τη τρεχουσα συναλλαγματικη αξια που θα σου δινει η ρεβο.