XRISTOS71
Member
Eνα πολύ ωραίο video απο το 787 της Qatar
Last edited by a moderator:
3: Το αναφέρει το άρθρο του Βήματος που παραθέτεις ως επιβεβαιωτικό (το οποίο προυπήρχε του post μου και των post σου, και φυσικά το είχα διαβάσει - οπότε και δεν "επιβεβαιώνει" τίποτα).Τα μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη... η πηγή μου είναι ψιλοσίγουρη αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
1.Ναι ο Baker ήρθε σίγουρα στην Αθήνα...
2.Ναι έγινε συνέντευξη τύπου... στο αεροδρόμιο...
3.Οι πτήσεις μάλλον θα γίνουν με 787... κανένας δεν ανέφερε κάτι για 380...
4.Η πτήση θα είναι Ντόχα-Αθήνα-Νέα Υόρκη άρα κανένα 787 δεν θα μένει στην Αθήνα...
5.Η πτήση για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται άδεια από την εδώ ΥΠΑ και τις Αμερικανικές αρχές... υποθέτω ότι για να την ανακοινώνουν την έχουν εξασφαλίσει...
6.Η συγκεκριμένη συμφωνία είναι μάλλον μέρος μεγαλύτερης διακρατικής συμφωνίας...
7.Όχι, ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Χατζηδάκης ήταν παρόντες στην συνέντευξη...
Άρα η η είδηση μάλλον δεν βρωμάει καθόλου μουφίλα...
Ω μα ασφλώς και δεν είχες διαβάσει... αν είχες διαβάσει δεν θα ρώταγες αν έγινε όντως συνέντευξη ή αν όντως ήρθε ο Baker...3: Το αναφέρει το άρθρο του Βήματος που παραθέτεις ως επιβεβαιωτικό (το οποίο προυπήρχε του post μου και των post σου, και φυσικά το είχα διαβάσει - οπότε και δεν "επιβεβαιώνει" τίποτα).
Το ξέρω όμως εγώ... δεν υπάρχει συμφωνία Open Skies για εταιρίες εκτός ΗΠΑ και Ε.Ε... μην λες ότι θέλεις...5. Δεν ξέρω αν πρέπει να συμφωνήσει η ΥΠΑ ή οι αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεδομένης της συμφωνίας Open Skies, αλλά δε φαίνεται να έχει υπάρξει κάτι.
Μα τι λες τώρα.. από που κι ως που πρέπει να είναι ο Σαμαράς ή ο Χατζηδάκης παρόντες σε μια απλή συνέντευξη τύπου μιας αεροπορικής εταιρίας... το αν υπάρχει ή δεν υπάρχει μεγαλύτερη συμφωνία κάτσε να ρίξω τα χαρτιά και θα σου πω... φήμες που κυκλοφορούν ευρέως μετέφερα για αυτό το θέμα... ο Baker αν και πιέστηκε δεν είπε τίποτε παραπάνω...Πως είναι δυνατό να ισχύει ταυτόχρονα το 6 και το 7? Μιλάμε φαντάζομαι για κάτι διακρατικό, γιατί αν μιλάγαμε για συμφωνία εταιριών αναιρείται το 4. Υπάρχει ή δεν υπάρχει λοιπόν η μεγαλύτερη συμφωνία? Ή η ανακοίνωση είναι υπό την αίρεση της επίτευξης της γενικότερης συμφωνίας?
Traveller ωραια ολα αυτα που λες και οπως ειπα συμφωνω και μαζι σου και ολα τα σχετικα.
Αλλα αυτοι απο το αεροδρομιο γιατι δεν εβγαλαν μια ανακοινωση,εστω να πουνε κατι,οτι εγινε μια πρωτη συμφωνια,να εκμεταλλευτουνε το γεγονος.
Δεν ειναι λιγο καπως αυτο,τη στιγμη που οπως ειχε πει και ο taver,μεχρι και τα νεα απο την τουαλετα μας λενε?
Οχι οτι μπορει να ξερεις το λογο που δεν το κανανε αυτο αλλα ειναι πολυ περιεργο.
Evapar said:Για να ηρεμήσετε οι καχύποπτοι, μόλις προβλήθηκε μέρος της συνέντευξης του εκπροσώπου της Qatar Airways και του Γενικού Διευθυντή του Ελ.Βενιζέλος. Η είδηση είναι πραγματική και πολύ ευχάριστη.
Ο Mr MIG ??traveladdict said:Έχουμε να ακούσουμε πολλά νέα από το Κατάρ πλέον. Αυτή είναι μόνο η αρχή.
Και θα σας βάλω αινιγματάκι (επιβεβαιωμένη πληροφορία από διπλωμάτες):
Ξέρετε σε ποιον - εν μέρει - χρωστάμε τη συμφωνία? Ποιος έτρεξε πέρσι 10 φορές στο Κατάρ για να κλείσουν δουλειές? Δεν πάει ο νους σας!!!
Μια χαρα ηρεμος ειμαι.Καναπεδαρα με καφεδαρα και η βροχη εξω ολοκληρωνει την ηρεμια μου.Για να ηρεμήσετε οι καχύποπτοι, μόλις προβλήθηκε μέρος της συνέντευξης του εκπροσώπου της Qatar Airways και του Γενικού Διευθυντή του Ελ.Βενιζέλος. Η είδηση είναι πραγματική και πολύ ευχάριστη.