kougis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
ΔΕΝ πάτησα το κουμπί εξαιτίας της συζύγου.
Αιτία χωρισμού!
Αιτία χωρισμού!
Όντως δεσμεύονται τα χρήματα, τουλάχιστον για λίγες μέρες...Εντωμεταξύ έχω την εντύπωση πως μου είπαν από την τράπεζα ότι το site που έκανε την δέσμευση έστειλε αυτόματη αίτηση ακύρωσης. Το έψαξα και όταν γίνεται αυτό τα χρήματα παραμένουν δεσμευμένα για ένα διάστημα για να αποφεύγονται άσκοπες μετακινήσεις χρηματων. Ακόμα και με την αυτόματη ακύρωση πάντως η ζημιά έγινε.
Έχεις δίκιο! Το είχα δοκιμάσει βέβαια αλλά μαλλον κατι λάθος έκανα στην αντιγραφή του κωδικού. Ευχαριστώ πάρα πολύ!Aν δεν εχει λυθει ακομα το θεμα να σου πω οτι εγω την πατησα και εβαζα αρχικα τον κωδικο που ειχε πανω πανω στο μειλ του παμε διακοπες ως κωδικο κρατησης. Και φυσικα δεν τον αναγνωριζε. Τελικα θελει το κωδικο που ειναι διπλα στο web check-in (εχει δυο -ενα για αναχωριση κι ενα για επιστροφη- οποιο κι απο τα δυο να βαλεις σου βγαζει και για τις δυο πτησεις επιβεβαιωση)
Δυσκολο να ξαναβγει τέτοια προσφορά για το Πάσχα.. Και το θέμα είναι ότι χωρίς να φταίω έχασα την κράτηση. Επικοινώνησα σήμερα και δεν υπήρχε κάποιος να μιλήσω, μου είπαν πως για παράπονα οι απαντήσεις δίνονται μόνο ηλεκτρονικαΌντως δεσμεύονται τα χρήματα, τουλάχιστον για λίγες μέρες...
Συνήθως αυτό συμβαίνει με την Πειραιώς...
Μου είχε τύχει παλιότερα (για πολύ μικρότερο ποσό βέβαια) και ήμουν στα τηλέφωνα για να δω τι γίνεται...
Τώρα να σου πω ότι δεν πειράζει κλπ. κλπ., ψέματα θα σου πω...
Ας ελπίσουμε ότι θα ξαναβγούν τέτοιες προσφορές...
Υπομονη -- με τις τιμες πετρελαίου στα τάρταρα οι εταιρείες βγάζουν φοβερές προσφορές φέτοςΠαιδιά καλησπέρα. Δυστυχώς δν πρόλαβα χθες βράδυ την προσφορά. Αληθεια εχετε ξαναδει τετοια προσφορα? Εχουμε ελπιδα οσοι δν προλαβαμε να ξαναπετυχουμε κατι τετοιο?
Η ελπίδα έρχεται...ήρθε...δύο φορές ήδη...εγώ την περιμένω στη γωνία την επόμενη φορά..Παιδιά καλησπέρα. Δυστυχώς δν πρόλαβα χθες βράδυ την προσφορά. Αληθεια εχετε ξαναδει τετοια προσφορα? Εχουμε ελπιδα οσοι δν προλαβαμε να ξαναπετυχουμε κατι τετοιο?
Έτσι είναι.. Aλλά κλεινω χρόνια από το συγκεκριμένο site, και που να φανταστώ ότι θα είχα τέτοιο πρόβλημα..Καλα τι σοι πρακτορειο ειναι αυτο που δεν μπορεις να μιλησεις με καποιον κ σου στελνουν απαντησεις μονο με μειλ?αφου ηταν η ιδια τιμη με το κουπονι απ το επισημο της qatar δεν επρεπε να εμπλεκες καθολου με το πρακτορειο