KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Αχ παλιοπαιδα ...ηρθατε ολοι χτες και μου τριβατε την Quatar σας στην μουρη.......
Κάτι σαν την εποχική γρίππη ήταν κολλητικές οι κρατήσεις με την Qatar.Αχ παλιοπαιδα ...ηρθατε ολοι χτες και μου τριβατε την Quatar σας στην μουρη.......
Για πόσες μέρες Μυανμάρ και που ;Μόλις κλείστηκαν εισιτήρια για Μπανγκόκ το Πάσχα και από κει η Μυανμάρ είναι μια airasia δρόμος..!
Πάρε τηλ τα διαδικτυακά πρακτορεία (petas.gr pamediakopes.gr κλπ) και συνενοήσου προσωπικά. Κι εγώ το θεωρούσα ανέφικτο γιατί δεν μου έδινε προσφορές για διαορετικές πόλεις, αλλά άλλοι συμφορουμίτες το κατάφεραν!Κοιτάω τη περίπτωση της Κίνας για Αύγουστο αφού για Μπανγκόνγκ δεν συστήνεται για Αύγουστο λόγω καιρού.Ερώτηση:Η προσφορά ισχύει για ταξίδι επιστροφής από την ίδια πόλη?Σκεφτόμουν να πήγαινα Πεκίνο και να εφευγα από Σαγκάη.Τι λέτε?
Μέσα! Θα 'ναι πολλές οι ώρες της αναμονής. 25/4 και 6/5Όσοι κλείσαμε για Πάσχα, να οργανώσουμε τραβελστορική συνάντηση στο transit area στη Ντόχα...
@ngouveros μη νομίζεις ότι η Κίνα τον Αύγουστο θα είναι ειδυλλιακή. Και τη ζέστη της έχει και την υγρασία της έχει και το νέφος στις μεγάλες πόλεις θα είναι πιο έντονο.
Έψαχνα και 'γω να πάω Πεκίνο και να φύγω από Σαγκάη (ή Χονγκ Κονγκ) αλλά το εισιτήριο έβγαινε πολύ ακριβότερο. Στο airticketσ.gr μπορείς να επιλέξεις πολλαπλούς προορισμούς κα να βάλεις διαφορετικό αεροδρόμιο άφιξης και διαφορετικό αεροδρόμιο αναχώρησης.