emouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Έχουμε κανένα τιπ για Πόζναν; Θα είμαστε οικογενειακώς το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς. Ό,τι έχετε ευχαρίστηση, παρακαλώ!
Eγώ της αφιέρωσα μία μέρα και νομίζω ότι αρκετή ήταν. Βασικά η πλατεία αξίζει. Λιγότερο ενδιαφέρουσα πόλη σε σχέση με to (σχετικά) γειτονικό WroclawΈχουμε κανένα τιπ για Πόζναν; Θα είμαστε οικογενειακώς το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς. Ό,τι έχετε ευχαρίστηση, παρακαλώ!
Εκτος απο την πλατεια,μπορεις να δεις τον καθεδρικο στο νησακι,το μουσειο του Δημαρχειου-πολυ ενδιαφερον-,το ¨΄σοου¨΄ στο ρολοι του δημαρχειου καθε μεσημερι,το κτιριο της Φιλαρμονικης,το πανεμορφο Πολιτιστικο κεντρο πρωην παλατι,το κτιριο του Πανεπιστημιου και το υπεροχο εμπορικο Stary brewar που ηταν παλιο εργοστασιο μπυρας.Εκει θα βρεις κι επιλογες για φθηνο και καλο φαγητο.Αν δεν πας στο Βροτσλαβ,ομορφη ειναι η πολη Gniezno,πρωτη πρωτευουσα της Πολωνιας,το υπεροχο παλατι Rogalin και το καστρο Kornik,ολα αυτα κοντα στο Ποζναν.Έχουμε κανένα τιπ για Πόζναν; Θα είμαστε οικογενειακώς το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς. Ό,τι έχετε ευχαρίστηση, παρακαλώ!
Nα τον ακούς.... τα ψάχνει παραπάνω από μένα Εγώ ήμουν και άτυχος γιατί ήμουν εκεί Δευτέρα και ήταν τα πάντα θεόκλειστα...Εκτος απο την πλατεια,μπορεις να δεις τον καθεδρικο στο νησακι,το μουσειο του Δημαρχειου-πολυ ενδιαφερον-,το ¨΄σοου¨΄ στο ρολοι του δημαρχειου καθε μεσημερι,το κτιριο της Φιλαρμονικης,το πανεμορφο Πολιτιστικο κεντρο πρωην παλατι,το κτιριο του Πανεπιστημιου και το υπεροχο εμπορικο Stary brewar που ηταν παλιο εργοστασιο μπυρας.Εκει θα βρεις κι επιλογες για φθηνο και καλο φαγητο.Αν δεν πας στο Βροτσλαβ,ομορφη ειναι η πολη Gniezno,πρωτη πρωτευουσα της Πολωνιας,το υπεροχο παλατι Rogalin και το καστρο Kornik,ολα αυτα κοντα στο Ποζναν.
1. Με το τραμ (είναι έξω από τη πόλη) να κλείσεις ραντεβού από την ιστοσελίδα για ξενάγηση στη μπυραρίαΈχουμε κανένα τιπ για Πόζναν; Θα είμαστε οικογενειακώς το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς. Ό,τι έχετε ευχαρίστηση, παρακαλώ!
Παραπανω απο σενα?Nα τον ακούς.... τα ψάχνει παραπάνω από μένα Εγώ ήμουν και άτυχος γιατί ήμουν εκεί Δευτέρα και ήταν τα πάντα θεόκλειστα...
Σ' ευχαριστώ πολύ! Ήμουν σίγουρη πως θα είχα πληροφορίες από σένα.Εκτος απο την πλατεια,μπορεις να δεις τον καθεδρικο στο νησακι,το μουσειο του Δημαρχειου-πολυ ενδιαφερον-,το ¨΄σοου¨΄ στο ρολοι του δημαρχειου καθε μεσημερι,το κτιριο της Φιλαρμονικης,το πανεμορφο Πολιτιστικο κεντρο πρωην παλατι,το κτιριο του Πανεπιστημιου και το υπεροχο εμπορικο Stary brewar που ηταν παλιο εργοστασιο μπυρας.Εκει θα βρεις κι επιλογες για φθηνο και καλο φαγητο.Αν δεν πας στο Βροτσλαβ,ομορφη ειναι η πολη Gniezno,πρωτη πρωτευουσα της Πολωνιας,το υπεροχο παλατι Rogalin και το καστρο Kornik,ολα αυτα κοντα στο Ποζναν.
Την ξενάγηση στην μπυραρία την είχε πάρει το μάτι μου ψάχνοντας για δραστηριότητες στην πόλη και είναι πολύ πιθανό να την επιλέξουμε. Πιστεύω πως δεν θα έχουμε θέμα με τα ωράρια.1. Με το τραμ (είναι έξω από τη πόλη) να κλείσεις ραντεβού από την ιστοσελίδα για ξενάγηση στη μπυραρία
Lech Browary Wielkopolski http://www.zwiedzaniebrowaru.pl/pl/index/?
2. Να επισκεφτείς το Poznań Palm House που περιλαμβάνει είδη και ποικιλίες φυτών από μεσογειακές, υποτροπικές και τροπικές περιοχές, σαβάνα και ερήμους, καθώς και μια συλλογή εξωτικών ψαριών. Έχει και πολύ ωραία καφετερια να πιείς το καφεδάκι ανάμεσα στα φυτά! http://www.palmiarnia.poznan.pl/en/