• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Postcrossing

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πήγα σήμερα στο Meet Market, το bazaar χειροποίητων δημιουργιών που γίνεται μια φορά το μήνα σε διαφορετικά σημεία στην Αθήνα. Ανάμεσα στα διάφορα ωραία που είδα υπήρχαν και αρκετές ενδιαφέρουσες καρτ-ποστάλ! Έχετέ το υπόψιν λοιποί Αθηναίοι postcrossers! :D

voulina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Χθες ανακάλυψα ότι στις ρυθμίσεις στο προφίλ κάτω κάτω γράφει:
Check if you prefer to send to repeated countries (does not affect the postcards you receive). This option is experimental.
Αν κατάλαβα καλά είναι για να λαμβάνουμε ή όχι διευθύνσεις από τις ίδιες χώρες ή από διαφορετικές; Εγώ πάντως καλού κακού το ξετσέκαρα με την ελπίδα να γλιτώσω τις κάρτες σε Ρωσία και Γερμανία!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Χθες ανακάλυψα ότι στις ρυθμίσεις στο προφίλ κάτω κάτω γράφει:
Check if you prefer to send to repeated countries (does not affect the postcards you receive). This option is experimental.
Αν κατάλαβα καλά είναι για να λαμβάνουμε ή όχι διευθύνσεις από τις ίδιες χώρες ή από διαφορετικές; Εγώ πάντως καλού κακού το ξετσέκαρα με την ελπίδα να γλιτώσω τις κάρτες σε Ρωσία και Γερμανία!
Όχι voulina, αυτή η επιλογή δεν επηρεάζει την προέλευση των καρτών που λαμβάνουμε, αλλά αυτή των καρτών που στέλνουμε. Ουσιαστικά αν τσεκάρει κάποιος αυτή την επιλογή δηλώνει ότι δέχεται να στέλνει συνέχεια σε επαναλαμβανόμενες χώρες (Ρωσία, Κίνα, Γερμανία, Φινλανδία και λοιπές με πολλά μέλη) ώστε να "ξεμπλοκάρει" το σύστημα. Προσωπικά δεν είμαι τόσο μεγαλόψυχη για να το κάνω! :haha:

voulina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Όχι voulina, αυτή η επιλογή δεν επηρεάζει την προέλευση των καρτών που λαμβάνουμε, αλλά αυτή των καρτών που στέλνουμε. Ουσιαστικά αν τσεκάρει κάποιος αυτή την επιλογή δηλώνει ότι δέχεται να στέλνει συνέχεια σε επαναλαμβανόμενες χώρες (Ρωσία, Κίνα, Γερμανία, Φινλανδία και λοιπές με πολλά μέλη) ώστε να "ξεμπλοκάρει" το σύστημα. Προσωπικά δεν είμαι τόσο μεγαλόψυχη για να το κάνω! :haha:
Κι εγώ αυτό κατάλαβα, αναφέρομαι στις διευθύνσεις που λαμβάνουμε για να στείλουμε κάρτα και όχι στις κάρτες. Εννοείται πως κι εγώ το ξετσέκαρα και ελπίζω να μου ανοίξουν νέοι ορίζοντες στο project!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Κι εγώ αυτό κατάλαβα, αναφέρομαι στις διευθύνσεις που λαμβάνουμε για να στείλουμε κάρτα και όχι στις κάρτες. Εννοείται πως κι εγώ το ξετσέκαρα και ελπίζω να μου ανοίξουν νέοι ορίζοντες στο project!
Κάτσε, μπερδεύτηκα!
Εγώ πάντως που το εχω ξετσεκαρισμένο στέλνω κατά βάση στις ίδιες χώρες, πολύ σπάνια θα τύχει διαφορετική. Φαντάζομαι ελάχιστοι έχουν τσεκάρει την επιλογή.

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αφίξεις, αφίξεις!!!:clap:

Είναι πράγματι σπουδαίο όταν ανακαλύπτεις οτι με καποια ατομα εχεις τοσα κοινα, τα οποια καμια φορα δεν τα εχεις ουτε με τους στενους σου φιλους....

Με τη σειρα οι καρτουλες μου απο Ουκρανια, Πορτογαλια, Αυστραλια, Αμερική....

Attachments

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Σήμερα έλαβα μια υπέροχη καρτούλα μέσω direct swap με το Σινικό Τείχος! Τέλεια! Αν και η Κίνα ποτέ δεν αποτελούσε προορισμό-όνειρο για μένα, τελευταία έχει αρχίσει να με ψήνει αρκετά (μήπως φταίει το overdose του postcrossing; :D )!

voulina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Εγώ σήμερα έλαβα μια κάρτα από Ρωσία, με ένα καταπληκτικό τριγωνικό ανάγλυφο γραμματόσημο! Ακόμη κι αν δεν μαζεύετε γραμματόσημα, αξίζει να τα προσέχετε στις κάρτες που λαμβάνετε, μερικά είναι πολύ ιδιαίτερα και κατά τη γνώμη μου αποτελούν έργα τέχνης.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ σήμερα έλαβα μια κάρτα από Ρωσία, με ένα καταπληκτικό τριγωνικό ανάγλυφο γραμματόσημο! Ακόμη κι αν δεν μαζεύετε γραμματόσημα, αξίζει να τα προσέχετε στις κάρτες που λαμβάνετε, μερικά είναι πολύ ιδιαίτερα και κατά τη γνώμη μου αποτελούν έργα τέχνης.
Θα συμφωνήσω απόλυτα! :D Κι εγώ που ποτέ δεν ασχολούμουν με γραμματόσημα συχνά κολλάω με κάποια από αυτά που μου στέλνουν. Από Ρωσία δε τα ενδιαφέροντα γραμματόσημα αποτελούν τον κανόνα! Σε αντίθεση με εμάς που από ποικιλία μηδέν!

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Θα συμφωνήσω απόλυτα! :D Κι εγώ που ποτέ δεν ασχολούμουν με γραμματόσημα συχνά κολλάω με κάποια από αυτά που μου στέλνουν. Από Ρωσία δε τα ενδιαφέροντα γραμματόσημα αποτελούν τον κανόνα! Σε αντίθεση με εμάς που από ποικιλία μηδέν!
Eλα ρε συ, γιατι το λες αυτό;; Επειδη ακομη στο ταχυδρομειο στην Αιολου δινουν χριστουγεννιατικα γραμματοσημα;;;; :haha::haha:

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Αυτα τα τριγωνα γραματοσσημα απο Ρωσια ειναι οντως πολυ ομορφα! Γενικα σε αλλες χωρες εχουν διαφορα σχηματα γραμματοσημων, εχω λαβει γραμματοσημο-καρδια απο Ταυλανδη και σταυρο απο Φιλανδια. Τα Ιαπωνικα ειναι επισης πολυ ομορφα. Επισης προχτες ελαβα καρτα απο τη Γουινεα! Η καρτα δεν ειναι και καταπληκτικη αλλα χαρηκα πολυ μιας και ηταν η πρωτη (και τελευταια νομιζω) που ελαβα απο κει!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Eλα ρε συ, γιατι το λες αυτό;; Επειδη ακομη στο ταχυδρομειο στην Αιολου δινουν χριστουγεννιατικα γραμματοσημα;;;; :haha::haha:
:haha::haha: Σύνταγμα και Χαλάνδρι που πάω συνήθως εγώ δίνουν το άλλο κλασικό με το καγιάκ! Σήμερα όμως που έστειλα από το ταχυδρομείο της Φιλοσοφικής μου έδωσαν και εμένα αυτά τα ανεκδιήγητα με τα τρίγωνα! :D
Εν τω μεταξύ είμαι πολύ περίεργη να δω την ταχύτητα παράδοσης από το συγκεκριμένο ταχυδρομείο.

Επισης προχτες ελαβα καρτα απο τη Γουινεα! Η καρτα δεν ειναι και καταπληκτικη αλλα χαρηκα πολυ μιας και ηταν η πρωτη (και τελευταια νομιζω) που ελαβα απο κει!
Αυτές είναι χώρες! :D Είναι πάντως ψιλοήττα να έρχεται κάρτα από "σπάνια" χώρα και να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο. Κι εγώ τις προάλλες που είδα ότι είχε κωδικό Μεξικού μια κάρτα ενθουσιάστηκα, αλλά εν τέλει σαν κάρτα δεν με ικανοποίησε και τόσο. :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom