North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Πρώτον είχα την εντύπωση ότι η μετανάστευση αλλοδαπών είναι παράνομη στη Βόρεια Κορέα εκτός αν δεχτείς επίσημη πρόσκληση απ' το καθεστώς.Ναι θα παω μεσα Φεβρουαριου..για 12 μήνες...Κοιτα δεν ηταν ακριβως επιλογη μου και στην αρχη δεν χαρηκα ιδιαιτερα αλλα πλεον συνηθισα στη σκεψη κ βλεπω μονο τα θετικα...Απο ταξιδιωτικςη πλευρας να το δει κανεις θα ειμαι ισως η μοναδικη ελληνιδα που εχει ζησει στη Β Κορεα και απο τους ελαχιστους παγκοσμιως...Οποτε θα εχω πολυ ενδιαφεροντα νεα κ φωτογραφιες..Και θα κνω και ταξιδια στην περιοχη..Θιβετ κ Μογγολια απο τις προτεραιοτητες μου...Αυτα σκεφτομαι για να παρηγοριεμαι...
Δεύτερον είσαι σίγουρη ότι θα μπορείς να μπαινοβγαίνεις απ' τη Βόρεια Κορέα για ταξίδια στην περιοχή?? Μιλάμε για τη Βόρεια Κορέα και όχι για τη ζώνη Σένγκεν. Στο λέω γιατί παρόλο που η Βόρεια Κορέα έχει υπογράψει τη Χάρτα Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων στην πράξη καταπατά το άρθρο 12 σχετικά με την ελεύθερη διακίνηση, είσοδο και έξοδο απ' τη χώρα, με αποτέλεσμα να απαγορεύει την έξοδο απ' τη χώρα ημεδαπών και αλλοδαπών με γελοίες δικαιολογίες.