• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Please βοήθεια για κο σαμούι

jahlive1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδαγασκάρη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
συμφερει η maestro card την ταυλανδη??

καλησπερα και παλι παιδια.μια τελευταια τελευταια (ελπιζω) ερωτηση θελω να κανω για το ταξιδι μου στην ταυλανδη.εχω την κλασικη καρτα αναληψης χρηματων απο την εθνικη τραπεζα, την maestro cash card.ξερει μηπως καποιος τι προμηθεια θα μου κρατανε οι τραπεζες εκει πανω κατω??συμφερει??κατι ακουσα πως στα 10000 μπατ σου κραταει περιπου 2.5ευρω.ισχυει??

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
καλησπερα και παλι παιδια.μια τελευταια τελευταια (ελπιζω) ερωτηση θελω να κανω για το ταξιδι μου στην ταυλανδη.εχω την κλασικη καρτα αναληψης χρηματων απο την εθνικη τραπεζα, την maestro cash card.ξερει μηπως καποιος τι προμηθεια θα μου κρατανε οι τραπεζες εκει πανω κατω??συμφερει??κατι ακουσα πως στα 10000 μπατ σου κραταει περιπου 2.5ευρω.ισχυει??
Είμαι σχεδόν σίγουρος πως αυτή είναι προμήθεια που σου κρατάει η Εθνική, όχι η τοπική τράπεζα και δεν νομίζω πως μπορείς να το αποφύγεις. Κάποιες αναλήψεις που έκανα στην Ταϊλάνδη:
8000 baht (161.88e) μου χρέωσε 2,31ε
12000 baht (247,34ε) μου χρέωσε 2,74ε
20000 baht (404,71e) μου χρέωσε 3,50ε

Σε συμφέρει να κάνεις μεγάλες αναλήψεις. Εγώ στην Ταϊλάνδη τους 2 πρώτους μήνες έκανα συνολικά 3 αναλήψεις και χρεώθηκα γύρω στα 10ε. Δεν είναι και τόσο τραγικό και είναι καλύτερο από το να κουβαλάς όλα τα μετρητά πάνω σου!

jahlive1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδαγασκάρη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
οκ.σε ευχαριστω παρα πολυ.οντως ειναι χαζο να κουβαλας τοσα χρηματα πανω σου.οποτε μαλλον με την εθνικη θα ειμαστε οκ.δεν κραταει τραγικα πολλα λεφτα.μια χαρα μου φαινεται.
ασχετο: ανοιξα καινιυργιο θεμα και το προσθεσε σε ενα παλιο μου του ιουνιου.θα μας τρελλανει η τεχνολογια

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η τεχνολογία δεν παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες :D

Απλά ένωσα τα θέματα αφού αφορούσαν και τα δύο την Ταϋλάνδη :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα