• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Please βοήθεια για κο σαμούι

jahlive1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδαγασκάρη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
καλησπερα σε ολους.ετοιμαζομαι για ενα ταξιδι στο σαμουι με την καλη μου.δυστυχως ή ευτυχως μπορουμε μονο 13-26 οκτωβριου.γενικα βρηκα εισιτηρια ξενοδοχεια κλπ και πραγματικα μου βγαινει φθηνα γιατι ειναι και low season.
για περισσοτερες πληροφοριες συμβουλευτηκα τον χρηστη ''xenos'' που εχει παει και τον ευχαριστω πααρα πολυ.απλα επειδη θα κλεισω τα εισιτηρια την αλλη εβδομαδα θα ηθελα οσο το δυνατον περισσοτερες γνωμες. συγγνωμη ''xene''.δεν ειναι οτι δε σε εμπιστευομαι απλα καταλαβαινεις...οταν τα λεφτα βγαινουν με δυσκολια θες να εισαι 100% σιγουρος οτι δεν θα πανε χαμενα.
και το πρόβλημα δεν ειναι το σαμουι.ξερω οτι ειναι πανεμορφο.το προβλημα ειναι η εποχη που θα παω.διαβασα πως ειναι η περιοδος των βροχων ( 1 ωρα καθε μερα και η υπολοιπη μερα ειναι ζεστη με ηλιο).δεν ξερω αν αυτου του ειδους η βροχη μας σπασει τα νευρα.ενταξει...και να βραχουμε λιγο δεν εγινε κατι.αλλα το να μην μπορουμε να χαρουμε τις παραλιες και να γυρισουμε το νησι, αυτο θα ειναι κριμα.μηπως θα ηταν καλυτερο με τα ιδια λεφτα να παμε καπου καλυτερα?πχ μαυρικιο??
οποιος μπορει ας με βοηθησει.φτανει η πολυποθητη μερα του κλεισιμου των εισιτηριων και η καρδια χτυπα ολο και πιο δυνατα. :clap::clap::clap::clap::clap::clap:
ευχαριστω πολυ.......θανος

Last edited by a moderator:

GTS

Member
Εγώ χωρίς να έχω πάει, Σαμούι μόνο δε θα πήγαινα....τα άλλα διπλανά νησάκια είναι πολύ πιο όμορφα...τώρα για τον καιρό, θα σε γελάσω.....συμβόλαιο πάντως στις τροπικές χώρες δε κάνει ούτε ο θεός για τις βροχές....άγνωσται αι βουλαί!

panosku78

Member
Καλησπερα Θανο,

Εγω ειχα παει στο Ko Samui την περιοδο του τοπικου καλοκαιριου, παρ'ολα αυτα ομως μου ετυχαν μερικες βροχες μικρης διαρκειας και να σου πω την αληθεια τις ευχαριστηθηκα. Οταν εξω εχει 35 βαθμους και πολυ υψηλα επιπεδα υγρασιας (που κανει την ζεστη ακομα χειροτερη ) μια καλοκαιριμη βροχουλα ειναι οτι πρεπει.
Δεν ξερω πως ακριβως ειναι ο καιρος κατα την βροχερη περιοδο που θα πας εσυ, αλλα καλυτερα να το ψαξεις γιατι αν τελικα ο καιρος ειναι βροχερος το ποιο πιθανο ειναι να μην δεις αυτο που τοσο περιμενεις, αν ειναι ομως μονο μερικες μικρες βροχουλες που κρατανε μια-δυο ωρες την ημερα δεν νομιζω οτι θα εχεις κανενα προβλημα.

Αναφορικα με το αλλο σκελος της ερωτησης σου, επιγηοι παραδεισει υπαρχουν πολλοι στον κοσμο, για μενα απο τα ομορφοτερα εξωτικα μερη ειναι τα Gili islands ( στην ινδονησια ) και τα νησια Fiji...

Καλο ταξιδι !!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Τα ιδια με τους προλαλλησαντες θα πω κι εγω...ειναι μεν η εποχη των βροχων , μιλαμε για ωριαια ντουζακια που ως επι το πλειστον ειναι ευχαριστα , κανεις δεν μπορει να προβλεψει πια τον καιρο κλπ..Με τις μερες που εχεις , μπορεις να πας να μεινεις και σε κανενα διπλανο νησακι οπως λεει και ο gts.

Υ.Γ. panosku78 , μπορεις να ανοιξεις θεμα να μας πεις λιγα (και πολλα αν θελεις :lol:) για τα Φιτζι? Φωτο? Σε ποια νησια πηγες? Ανεξαρτητα ή με γκρουπ? Κοστος? οκ σταματαω τις ερωτησεις :D

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
jahlive1985 καλα κανεις και ξαναρωτας.
Και γω 15 μερες τον Φεβρουαριο πηγα που ηταν hi season και δεν εφαγα σταγονα βροχης.Δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου για τον οκτωμβριο που θα πας εσυ.
Συμφωνω με τα παιδια απο πανω που λενε για δροσερα ντουζακια.
Μην ξεχασης το Παγκαν.

Panosku78 περιμενω και γω οπως και η go2dbeach θεμα για Φιτζι και οτι αλλο προορισμο μας αφηγηθης.
Καλως ηρθες και στην παρεα μας.

jahlive1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδαγασκάρη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
παιδια ευχαριστω παρα πολυ.θα παρω και στην πρεσβεια να ρωτησω

panosku78

Member
Με την πρωτη ευκαιρια θα γραψω ενα θεμα απο τα ταξιδι στα Fiji, προς το παρων εχω ανεβασει μερικες φωτογραφιες αν θελεται να δειτε

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Με την πρωτη ευκαιρια θα γραψω ενα θεμα απο τα ταξιδι στα Fiji, προς το παρων εχω ανεβασει μερικες φωτογραφιες αν θελεται να δειτε
Τις ειδα τις φωτογραφιες σου και επαθα ζημια.
Απορω με τι καρδια γυρισες πισω.
Περιμενω την ιστορια σου να τα γραψουμε ολα εκει.:lol:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Τις ειδα τις φωτογραφιες σου και επαθα ζημια.
Απορω με τι καρδια γυρισες πισω.
Περιμενω την ιστορια σου να τα γραψουμε ολα εκει.:lol:
μονο εσυ επαθες ζημια xene????μετα την renata και την μαδαγασκάρη μας αποτελειωσαν τα fiji:klaps:....περιμενουμε να διαβασουμε και ιστορια :reading::lol:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Τις ειδαμε :shock::shock::shock:! Δε θα αντεξω να διαβασω ιστορια..Φευγω , γεια σας!!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
να ταν εδω διπλα.... ποιος μας κρατουσε...αλα εκει που ειναι τα νησακια...δεν πεταγεσαι... ααααχ θα αρκεστω στην ιστορια, Ζωή... μετα βλεπουμε, αν κερδισουμε και το Λοττο..

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
΄Οπως λέει και η v.z.......μας τελείωσες πρωινιάτικα:shock:
΄Αντε τώρα να συγκεντρωθώ... ΠΩΣ????:roll::(

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη