Σημαίνει ότι online check-in yok!Τι σημαίνει αυτό Θανάση βλεπω ότι στην Αθήνα έχει πάντου χχχχχ
Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτόΚαλησπέρα, έκλεισα πρόσφατα εισιτήριο για Κωνσταντινούπολη με την pegasus και στην κράτηση μου αναφέρει ότι έχω supereco package ενώ στις επιλογές των package της εταιρείας αναφέρει μόνο το basic και πάνω με το οποίο έκανα την κράτηση. Γνωρίζει κάποιος που έχει ταξιδέψει πρόσφατα τι είναι το supereco και αν θα μπορώ να έχω κανονικά την χειραποσκευη 8 κιλών που περιλαμβάνει το basic package? Η αν όπως διάβασα στο σάιτ δικαιουμαι 8 κιλά χειραποσκευη και τσάντα χειρος? Στο σάιτ της pegasus δεν αναφέρει τίποτα για το supereco.
Απ' ότι είδα στο σχετικό βιντεάκι παρουσιάζει αυτές τις επιλογές πακέτων οπότε υποθέτω ότι ίσως έχουν αλλάξει όνομα στο basic και στο essential και τα έχουν κάνει supereco και eco αντίστοιχα?
Μπορεί γιατί όταν γκουγκλαρα supereco μου έβγαζε τη σελίδα στα τουρκικα,αλλά όταν άλλαζα σε αγγλική γλώσσα μου έβγαζε αλλες ονομασίες για τα πακεταΑπ' ότι είδα στο σχετικό βιντεάκι παρουσιάζει αυτές τις επιλογές πακέτων οπότε υποθέτω ότι ίσως έχουν αλλάξει όνομα στο basic και στο essential και τα έχουν κάνει supereco και eco αντίστοιχα?
Από Θεσσαλονίκη πετάς, σωστά? Όπως σου είπαν δεν υπάρχει η επιλογή του online check in με αναχώρηση από εκεί. Θα πας στο αεροδρόμιο πιο νωρίς (προτείνουν 2 ώρες) και θα κάνεις εκεί check in.Καλησπέρα. Καταρχάς να ενημερώσω ότι δεν είμαι έμπειρος σε ταξίδια. Ταξιδεύω για Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή, έχω κλείσει εισητηρια με pegasus και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το online check in. Επικοινώνησα με μήνυμα και μου είπαν ότι το τσεκ ιν θα πρέπει να γίνει στο αεροδρόμιο. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο? Με ταυτότητες θα ταξιδέψουμε
Από Αθήνα ταξιδεύουμεΑπό Θεσσαλονίκη πετάς, σωστά? Όπως σου είπαν δεν υπάρχει η επιλογή του online check in με αναχώρηση από εκεί. Θα πας στο αεροδρόμιο πιο νωρίς (προτείνουν 2 ώρες) και θα κάνεις εκεί check in.