Anastasisgr89
New Member
Καλημερα. Ναι με pegasus. Προσπάθησα να πάρω αεροδρόμιο για να μιλήσω με κάποιος στην pegasus αλλά δεν βρήκα κανέναν, οπότε πήρα αντιπροσώπω της εταιρίας στην Τουρκία αλλά μου είπε να μιλήσω με την πρεσβεία της Τουρκίας. Μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις. Κατά πάσα πιθανότητα όλα καλά θα είναι, αλλά προτιμώ να είμαι σίγουρος γιατι την Παρασκευή πετάωΚαλησπερα.Δεν ειμαι ειδικος για να σου απαντησω απλως θα σε καθησυχασω οσον αφορα την ταυτοτητα. Πριν καμια 20αρια μερες ειχα στειλει ενα email στο προξενειο της Πολης για παρομοιο θεμα και μου απαντησαν αυτο: "
Aξιότιμε κύριε
ορθά σας ενημερωσε η αεροπορική εταιρεία("ειχα ρωτησει την Aegean νωρίτερα"). Για να πραγματοποιήσετε είσοδο στην Τουρκία μπορείτε να εισελθετε με ταυτότητα νέου τύπου ή με τα διαβατηρια σας τα οποία δεν πρεπει να λήγουν εντός των προσεχών 5 μηνών από την εισοδο σας
Σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Αρχή μας στα κάτωθι τηλεφωνα και στο τηλ έκτακτης ανάγκης για ώρες εκτός ωραρίου εργασίας του Γενικού Προξενείου : +90 (0) 530 069 7638
Με εκτιμηση,
Εκ του Γενικου Προξενείου".
Οποτε σε αυτο εισαι ενταξει,μην αγχωνεσαι.
Τωρα στο θεμα του check in δε ξερω τι γινεται αλλα περιμενω να σου απαντησει κανενας αλλος,καθ οτι με ενδιαφερει και μενα αυτο γιατι ταξιδευω σε λιγες μερες.
Πληροφοριακα,με Pegasus πας?