Parking για Ελ. Βενιζέλος

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Χαίρεται!!Μήπως γνωρίζει κάποιος που είναι καλύτερα να αφήσω το αυτοκίνητο για 3 μέρες εκτός από το πάρκινγκ του αεροδρομίου στα Σπάτα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
αρκετά πάρκινγκ στην ευρύτερη περιοχή με χαμηλότερες τιμές απο αυτές του αεροδρομίου.
Τα πιο κοντινά στην λεωφόρο Μαρκοπούλου . Αετοι, x-fly , express, near , ....αυτά που θυμάμαι

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λωζάννη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Κι εγώ έχω χρησιμοποιήσει τους Αετούς τις ελάχιστες φορές που είχα πάρει αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο κι έμεινα ευχαριστημένη.
Πρόσφατα, μια φίλη μου ταξίδευε με παιδί κι ήμασταν μαζί στην πτήση της επιστροφής και προσφέρθηκε να με πάει σπίτι μου, είχε κλείσει σε ένα από τα parking αυτά εκτός αεροδρομίου την υπηρεσία valet κι ήταν πολύ βολική. Δεν θυμάμαι ποιο parking ήταν κι ούτε που γνώριζα ότι έχουν πλέον εντάξει κι αυτήν την υπηρεσία. Τους καλείς κάνα 10λεπτο πριν βγεις από το αεροδρόμιο και σου φέρνουν το αυτοκίνητό σου αυτοί εκεί, δεν χρησιμοποιείς βανάκι.

gusboc

Member
Εγώ έχω χρησιμοποιήσει 5 φορές το Near Parking και 1 φορά το K1 Airway, μέσω του Parkaround.
Απόλυτα ευχαριστημένος και με τα 2.
Τιμές 6-7€ την ημέρα, ανάλογα με την εποχή, τις μέρες που το αφήνεις και πόσο νωρίτερα από το ταξίδι το κλείνεις.
Εδώ και καιρό, δεν το συζητάω καν να πάω με το μετρό ή να χώσω κάποιο συγγενή να με πάει από Νίκαια στο αεροδρόμιο. Και μετά που είσαι κουρασμένος από το ταξίδι, παίρνεις το αμαξάκι σου και γυρνάς σπίτι σου τσακ μπαμ ...

tatooine

Member
Εχει λεωφορειο κ πολυ γρηγορο μαλιστα.
Με καρότσι (1 εύρω) ούτε που καταλαβαίνεις περπάτημα. Στην επιστροφή έξω ακριβώς από τις αφίξεις έχει ασανσέρ. Το παίρνεις και είσαι πάνω. Μετά είναι ένα τσιγάρο δρόμος. Έκτος από τις κυλιόμενες έχει και 2 ασανσέρ για να κατεβείς στο πάρκινγκ.
Επίσης το μακράς διάρκειας σε συνδυασμό με κουπόνι της αιγαίου είναι ασυναγώνιστο.
Τα περιφερειακά πάρκινγκ είναι τζόγος. Όχι πρέπει να κλείσεις μήνες πριν, όχι άλλαξαν οι τιμές λόγω τριήμερου, όχι κάρτα, όχι συγνώμη που περιμένατε, το παιδί είναι άρρωστο.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εγώ έκλεισα της Aegean για 13 ημέρες. Είχε από τις καλύτερες τιμές και σε πάνε με βανάκι. Ακόμη δεν έχω άποψη για την απόσταση και το χασομέρι θα επανέλθω για feedback.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.935
Μέλη
39.648
Νεότερο μέλος
LiPa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom